Debat:

Vi kan tvinge hesten til truget, men desværre ikke tvinge den til at drikke

Af
Af Sally Salminen Byrådskandidat og kandidat for Socialdemokraterne:

Undertegnedes og Syddjurs Kommunes holdning er helt klar, hvilket kommunen også skrev i sit høringssvar til Regionen: Det fremtidige beredskab med Falck skal placeres i 8560 Kolind. Implicit, i forbindelse med det nuværende REKO og brandstationen i Kolind.
Desværre var ikke alle medlemmer i Regionen enige i dette synspunkt. Tilbagemeldingen fra regionen, vedrørende deres krav til placering af ambulance, lød derefter på: ¿en placering i området 8560 Kolind¿.Falck har fået et godt tilbud om en placering i Kolind, men hvorfor de ikke straks har slået til, det ved desværre kun Falck.Den placering som Falck nu overvejer, er på Stabrandvej 26, 8560 Kolind,i den gamle kassernebygning ved lufthavnen. Med denne placering efterkommer Falck således Regionens anbefaling, hvorfor Syddjurs Kommune ikke har så meget mere, at skulle have sagt, desværre.
Udvalget for Natur, Teknik og Miljø i Syddjurs Kommune har, den 27. oktober 2009, behandlet Falck ansøgning. Det blev her besluttet at indstille, at Falck kan få lov at indrette en ny station i bygningen. Det bliver spændende at høre, om det samlede Byråd er enige i denne beslutning, men hvad er alternativet? Som sagt, vi kan slæbe hesten til truget ...¿

Publiceret 05 November 2009 16:01