Opdateret: Politiet har fået kontakt til påkørt borger i Glesborg

Artiklens øverste billede
Østjyllands Politie efterlyder den person, som mandag 3. januar blev påkørt af en mørkerød personbil. Arkivfoto

Opdateret 7. januar.

Østjyllands Politi oplyser nu, at de har fået kontakt til den borger, som i mandags 3. januar blev påkørt af en mørkerød personbil.

Østjyllands Politi takker endvidere for de mange henvendelser og delinger af efterlysningen, som andre borgere har foretaget.

Du kan læse den oprindelige historie om efterlysningen af borgeren herunder.En person er tilsyneladende blevet påkørt i Glesborg i mandags, uden politiet har fået anmeldelse om det.

Påkørslen kan imidlertid også have relation til en anden sag, som Østjyllands Politi i øjeblikket arbejder på, og derfor efterlyser politiet nu den person, som mandag 3. januar blev ramt og væltede ved påkørslen.

Det skriver politiassisten ved Østjyllands Politi i Grenaa Morten Kjær i Facebookgruppen ’Aktive borgere i Glesborg’.

»Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med en person, der angiveligt er blevet ramt/påkørt af en mørkerød personbil i Glesborg mandag d. 3. januar 2022. Forholdet er ikke anmeldt til politiet, men har forbindelse til en anden sag, vi arbejder med. Så er det dig, der blev ramt og væltede ved det, har du set det ske, eller ved du, hvem personen, som blev ramt, er, så kontakt mig gerne på tlf. 41370932 (send evt. en SMS, hvis det er udenfor mine vagter),« skriver Morten Kjær.

Læs også

Del artiklen