Østjyllands Politi ramt af telefonnedbrud

Det var fredag formiddag ikke muligt at ringe til Østjyllands Politi på 114.

Artiklens øverste billede
Østjyllands Politi oplever fredag et nedbrud på telefonnetværket. Arkivfoto: Joachim Ladefoged

Opdatering: Østjyllands Politi oplyser kort før klokken 11, at telefonnetværket igen er i drift, og at det derfor er muligt at ringe 114.

Det var fredag formiddag svært at komme igennem til politiet i hele Østjylland, da et nedbrud på telefonnetværket betød, at man ikke kunne komme igennem til politiet på nummeret 114.

Det oplyste Østjyllands Politi i en pressemeddelelse, hvor folk blev opfordret til at kun at bruges politiets andre numre, hvis henvendelse var yderst vigtig. Der blev ikke givet en tidshorisont for problemet, men kort før klokken 11 kunne Østjyllands Politi meddele, at telefonnetværket igen var oppe at køre.

»Så skulle vores telefoner være i drift igen, så man kan ringe til os på 1-1-4 som normalt. Vi beklager den gene, nedbruddet kan have medført ,og vi takker for tålmodigheden,« skrev Østjyllands Politi på Twitter.

Nedbruddet på politiets telefonnetværk skete kort tid efter, at Østjyllands Politi fredag morgen efterlyste vidner til en brand i et aarhusiansk butikscenter, som mistænkes for at være påsat. Politiet opfordrede i den forbindelse folk til at ringe 114.

Læs mere om branden her.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen