Varetægtsfængslet: Mand snød bilejere

39-årig mand fra Djursland narrede bilejerne til at tro, at han havde overført penge til deres konti.

Artiklens øverste billede
En 39-årig mand er varetægtsfængslet til 28. oktober. Han er sigtet for trusler og for bedrageri.

En 39-årig mand fra et mindre bysamfund på Djursland er nu varetægtsfængslet i fire uger til 28. oktober, efter at han har været i grundlovsforhør i Retten i Randers.

Han er sigtet for at snyde to private sælgere af brugte biler i august måned. Når handlen var ved at være afsluttet, har han vist billeder fra sin mobiltelefon. Her viste han angiveligt bankoverførsler, som dokumentation for betalingen. Det viste sig dog, at der ikke var overført penge. Den ene handel foregik i Langå, mens den anden er foregået i en anden politikreds vestpå, oplyser kommunikationsrådgiver Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi.

Bedrageri og trusler

Udover to sigtelser for bedrageri, så er den 39-årige også sigtet for vidnetrusler. Her er strafferammen helt op til 8 års fængsel, som i dette tilfælde med al sandsynlighed ikke bliver så højt sat. Mindre bedrageri har en strafferamme på 1 år og 6 måneders fængsel.

»En af dem han snød med bilsalget kontaktede ham efterfølgende og her truede han via en sms vedkommende til ikke at sige noget til politiet,« genfortæller Jakob Christiansen.

Læs også

Del artiklen