Drukneulykke onsdag aften lukker Hornslet Svømmehal på ubestemt tid

Hornslet Svømmehal blev onsdag aften ramt af en både ulykkelig og chokerende ulykke, da en voksen svømmer under træning druknede. Det lykkedes heldigvis ved snarrådig handling at genoplive svømmeren, som efter omstændighederne har det godt.

Artiklens øverste billede
Hornslet Svømmehal er midlertidig lukket efter onsdagens drukneulykke. Foto: Hornslet IF

Hornslet Svømmehal blev onsdag aften ramt af en nærdrukneulykke på et af klubbens voksenhold, der var i gang med svømmetræning.

Det lykkedes heldigvis at genoplive svømmeren, og vedkommende har det efter omstændighederne godt, men er fortsat indlagt, fortæller Hornslet IF på sin Facebook-profil.

Der ydes krisehjælp til deltagerne på svømmeholdet via Hornslet IF.

Hornslet Svømmehal er indtil videre lukket for træning og offentlig svømning.

Politiet inde over

Lokalavisen har talt med Mikkel Pilehave Jensen, hovedformand i Hornslet IF, og han har ikke så meget at tilføje i forhold til den kortfattede meddelelse, som foreningen har lagt ud på sin Facebook-profil.

»Jeg var ikke selv tilstede, men har fået at vide, at ulykken kom helt uforudset. Der blev handlet hurtigt af de trænere og ledere, der var omkring holdet, så personen blev genoplivet og heldigvis efter omstændighederne nu har det godt,« siger Mikkel Pilehave Jensen.

Hornslet IF tog straks kontakt til DGI Østjylland for at få support til at tackle den ulykkelige hændelse.

»Politiet er inde over, som de skal, når sådan noget sker, og samtlige deltagere, der overværede det skete, er også tilbudt krisehjælp,« siger Mikkel Pilehave Jensen.

Han ved af gode grunde ikke, hvornår Hornslet Svømmehal åbner igen.

»Det kan jeg ikke sige noget om. Vi skal nok melde ud, når svømmehallen igen kan benyttes.«

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen