Mand kastede narko og kniv ud af vindue med politiet bag sig

En 26-årig mand blev anholdt af politiet, efter han havde kastet narko og springkniv ud af vinduet, mens politiet forsøgte at dirigere bilen ind.

Artiklens øverste billede

En politipatrulje besluttede sig mandag aften omkring klokken 23.30 for at lave et rutinetjek af to mænd, der kørte rundt i en bil på Randersvej ud for Gl. Estrup ved Auning.

Betjentene satte gang i blink og sirener, som føreren dog valgte at ignorere.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Efter flere hundrede meter lykkedes det betjentene at få dirigeret bilisten ind til siden. Bag rattet sad en 26-årig mand, som betjentene mistænkte for at være påvirket af stoffer. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel og for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Under eftersættelsen lagde betjentene mærke til, at der blev kastet flere genstande ud af bilen. Det viste sig at være en springkniv og nogle poser med en mindre mængde hash. Det lykkedes ikke de to mænd at komme af med al hash, og betjentene fandt således en klump hash, som den 26-årige fører af bilen ligeledes blev sigtet for at besidde.

Den 21-årige passager blev sigtet for at have været i besiddelse af hashen, som blev kastet ud af bilen under eftersættelsen.

Læs også

Del artiklen