Nu er bilen blevet beslaglagt

En 45-årig mand har fået beslaglagt sin bil, efter politiet for tredje gang inden for kort tid tog ham i at køre i frakendelsestiden

Artiklens øverste billede
45-årig mand har fået beslaglagt sin bil, efter han natten til mandag for tredje gang inden for kort tid blev taget i at køre bil i frakendelsestiden.

For tredje gang inden for kort tid blev en 45-årig mand natten til mandag taget i at køre bil, selvom han har fået frakendt sit kørekort. Det betyder, at Østjyllands Politi nu har beslaglagt manden bil, oplyses det i dagens døgnrapport.

Det var klokken 2.09 natten til mandag, at den 45-årige mand igen blev standset. Det skete i Langgade i Vivild, efter betjentene havde slået bilens registreringsnummer op i politiet systemer, da de kørte bag bilen. Her kunne de læse, at han var frakendt førerretten, og han blev derfor dirigeret ind til siden.

Den 45-årige mand virkede desuden også beruset, og der sad en kop med vodka i en holder i bilen. Han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel og kørsel uden førerret. Da betjentene fandt en pose med flere haglpatroner i bilen, blev han også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Da det var tredje gang inden for inden for kort tid, at den 45-årige blev taget i at køre i frakendelsesperioden, blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation, oplyses det i døgnrapporten.

jwh

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen