Frygter, at det gode vejr får folk til at se stort på forsamlingsforbuddet

Østjyllands Politis betjente vil i de kommende dage holde særligt øje med, at østjyderne overholder forsamlingsforbuddet

Artiklens øverste billede
Betjente vil i påskedagene holde øje med, at østjyderne overholder forsamlingsforbuddet.

De seneste dage har budt på et solskinsvejr, der i den grad inviterer til, at man bevæger sig udenfor og nyder forårets begyndelse. Men man skal huske at holde afstand, lyder opfordringen fra Østjyllands Politi i dagens døgnrapport.

Politiet oplyser, at en del mennesker tirsdag var ude for at nyde det gode påskevejr, og det samme var flere patruljer, som havde et ekstra øje på parker, pladser og andre steder, hvor mange ofte forsamles.

Flere steder var velbesøgt, men der var dog ikke anledning til at give påbud eller bøder, da folk generelt var gode til at holde sig i mindre grupper og overholde forsamlingsforbuddet, oplyser politiet i døgnrapporten.

Det nuværende forsamlingsforbud betyder, at man i øjeblikket som udgangspunkt ikke må være mere end 10 mennesker forsamlet i det offentlige rum, og Østjyllands Politi vil også i de kommende påskedage føre ekstra tilsyn for at sikre, at restriktionerne bliver overholdt.

jwh

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen