Arkivfoto: Rigspolitiet

Skibsværft i Grenaa fik stjålet varevogn: Blev spottet inde i byen senere på dagen

Et skibsværft i Grenaa anmeldte mandag morgen, at de tidligere på morgenen omkring klokken 05.45 havde fået stjålet en varebil. Ansatte på værftet spottede senere på dagen varebilen på en adresse inde i byen, så politiet kørte hen for at se på sagen.

Nogle vidner var blevet ved den stjålne varebil og pegede betjentene i retning af en lejlighed, hvor de mente, biltyven befandt sig.

I lejligheden var der en 21-årig mand, en 27-årig kvinde og en 31-årig mand. De påstod, at de ikke kendte noget til varebilen, men vidnernes signalement passede præcis på den 21-årige mand, som de havde set forsøge stjæle en trailer med varevognen tidligere på morgenen.

Den 21-årige mand blev derfor sat ind i patruljebilen, mens betjentene undersøgte lejligheden, hvor der blev fundet værktøj, der muligvis var stjålet.

En anden patrulje kørte til den 21-åriges værksted. Her fandt de både den stjålne trailer, et stjålet svejseapparat og andet håndværktøj, som de mistænkte kunne være stjålne. Naboer til værkstedet kunne fortælle, at de havde set den 21-årige læsse værktøjet af den stjålne varevogn tidligere på dagen.

Den 21-årige mand blev anholdt og taget med på stationen til afhøring omkring de mange stjålne genstande.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jr

Publiceret 26 January 2021 13:30