Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Knallertbølle på flugt fra politiet: Gemte sig i en våd kornmark

Østjyllands Politis færdselsafdeling foretog fredag aften en særlig aktion rettet mod ulovlige knallerter.

Det foregik blandt andet på Djursland, hvor politiet har fået flere anmeldelser om ulovlige knallerter. Først gjaldt det en ung mand på en ulovlig knallert i Lime, som forsøgte at stikke af fra politiet omkring byens stadion. Flere beboere hjalp politiet med finde den unge mand, som havde smidt sin knallert og gemt sig i en våd kornmark.

Han blev sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for ikke at have medbragt kørekort, manglende forsikring, manglende styrthjelm, kørsel på fortov samt kørsel på en konstruktiv ændret knallert. Knallerten blev sikret af politiet og afventer nu nærmere undersøgelse, oplyser Østjyllands Politi.

Herefter gik turen til Hornslet, hvor der blev stoppet to ulovlige knallerter. Den ene af knallerterne ønskede heller ikke at stoppe efter politiets anvisninger, men føreren kunne hurtig se, at politiets offroader ikke kunne rystes af, så han opgav hurtigt flugten og blev sigtet for manglende forsikring, manglende styrthjelm, fejl og mangler, konstruktiv ændret lille knallert og kørsel på fortov.

Allingåbro fik også besøg af færdselspolitiet, der standsede en ulovlig knallert med fører uden styrthjelm, der ligeledes forgæves forsøgte at stikke af fra politiets offroader.

Sidste stop på turen var Assentoft og Auning, hvor der blev kontrolleret flere knallerter, men ingen af dem var ulovlige.

jr

Publiceret 15 June 2020 13:20