Vred mand truede medarbejder med brødkniv.

Vred mand truede medarbejder med brødkniv. Modelfoto: Adobe Stock.

17-årig butiksansat truet på livet: Mand huggede kniv i pizzabakke og drejede den rundt

Vred mand mødte op med kniv i butik

Søndag eftermiddag kort før klokken 18 fik Spar-butikken på De Lichtenbergs Vej i Grenaa tre gange besøg af en 32-årig mand.

Første gang købte han blot en lighter og forlod butikken. Anden gang henvendte han sig til en medarbejder ved kassen og bad om lov til at låne en telefon. Det afviste medarbejderen, hvorefter manden igen forlod butikken.

Han vendte hurtigt tilbage og gik hen til pakkeudleveringen og tog kontakt til en 17-årig medarbejder, som afviste at låne ham en telefon.

Det fik manden til at tage sig til jakkelommen med den ene hånd, hvorefter han sagde "ring til politiet – jeg har en kniv".

Medarbejderen aktiverede butikkens overfaldsalarm og ringede 112. I samme øjeblik tog manden en brødkniv frem og huggede den ned i en pizzabakke, han selv havde haft med, og drejede kniven rundt i pizzabakken.

Mens medarbejderen talte med alarmcentralen, bad manden om at få telefonen, så han selv kunne tale med politiet, hvilket han fik lov til. I samme øjeblik kom politiet til butikken, og den 32-årige mand blev anholdt og sigtet for trusler på livet.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jr

Publiceret 03 February 2020 10:56