Foto: Øxenholt Foto

Hjemmeværnet holder vagt foran udbrændt hus i Ørsted

Politiet ved endnu ikke, om brand i et hus i Storegade i Ørsted var påsat eller ej. Torsdag morgen holder hjemmeværnet vagt foran huset

Af
Jonas Wrede Hansen

I nat rykkede både politiet og brandvæsnet ud til et hus i Storegade i Østed, hvor der var udbrudt brand. Det oplyser kommunikationsrådgiver Janni Lundager fra Østjyllands Politi til Lokalavisen.

"Vi fik klokken 00.02 en anmeldelse om, at der var brand i et hus i Storegade i Ørsted. Man fandt hurtigt ud af, at der ikke var nogen personer i huset. Stueplanen var meget medtaget, men da vores patrulje kom frem, var brandvæsnet godt i gang med slukningsarbejdet. Der var røg fra huset, men ingen synlige flammer," fortæller Janni Lundager.

(Artiklen fortsætter under galleriet)

Torsdag morgen vil forbipasserende opdage, at der står personer i veste, som holder vagt foran huset. Det er politiet, der har fået Hjemmeværnet til at bevogte stedet.

"Årsagen er, at vi endnu ikke har været ude for at foretage en brandundersøgelse. Det var ikke muligt i nat, da huset var for varmt," fortæller Janni Lundager og oplyser, at der derfor fortsat er usikkerhed om, hvorvidt branden i nat var påsat.

"Så Hjemmeværnet bevogter stedet, indtil politiets teknikere kommer frem i dag og foretager undersøgelsen."

Publiceret 28 November 2019 09:17