Modelfoto

Eftersøgt tysk mand anholdt på campingplads: Havde huset fyldt af tyvekoster

En 47-årig mand ledte mandag politiet på sporet af stjålne tyvekoster, da han blev taget for tyveri af flasker på campingplads

Af
Sofie Amalie Skovsager

Østjyllands Politi modtog mandag klokken 13.19 en anmeldese fra en campingplads i Fjellerup. Ejeren af campingpladsen havde set en mand luske rundt på pladsen og fylde ting i en trillebør.

Da patruljen ankom til stedet, var en 47-årig tysk statsborger i gang med at flytte 20 flasker sodavand og to poser med tomme flasker fra trillebøren over i sin bil.

Den 47-årige forklarede selv, at han var taget til campingpladsen for at vaske sit tøj. Der havde han set flaskerne i forteltet og havde taget dem med sammen med nogle karklude og ruller plastsække.

Den 47-årige viste sig at være eftersøgt i forbindelse med en bøde for berigelse. Betjentene på stedet kørte derfor manden til sin bopæl på Djursland, hvor de fandt en plæneklipper, en herrecykel, tre gasflasker, to motorsave, diverse håndværktøj, en støvsuger, fire dunker med benzin og olie, sikkerhedsbukser og sikkerhedsstøvler.

Den 47-årige erkendte at have stjålet disse ting fra flere forskellige adresser.

Den tyske mand blev anholdt og sigtet for flere forhold af tyveri samt ulovlig omgang med tyvekoster. Udlændingestyrelsen skal nu tage stilling til, om han er egnet til udvisning.

Publiceret 22 October 2019 14:26