Tre indbrud på Djursland.

Tre indbrud på Djursland. Modelfoto: Adobe Stock

Tre indbrud i private hjem på Djursland

To indbrud i Grenaa og et ved Kolind

Østjyllands Politi oplyser i døgnrapporten, at der i det seneste døgn er anmeldt tre indbrud i private hjem på Djursland.

To af dem er begået på nabovejene Syrenvej og Irisvej i Grenaa.

Indbruddet på Syrenvej er begået onsdag mellem klokken 6.00 og 21.30.

Indbruddet på Irisvej skete onsdag klokken 06.08. Her blev tyvene overrasket af den 83-årige kvindelige beboer, som du kan læse i artiklen herunder:

Det tredje indbrud er sket på Skiffardvej ved Skiffard, der hører under postnummer Kolind. Det er begået på et tidspunkt mellem tirsdag klokken 12 og onsdag klokken 13.

jr

Publiceret 15 August 2019 13:07

Borgerne høres om affaldsplanen

djursland De to kommuner på Djursland satser, i en ny affaldsplan, på mindre affald til forbrænding og mere affald til direkte forbrænding.

Affaldsplanen er i offentlig høring til og med 19. april, og man kan se planen på Reno Djurs' hjemmeside, hvor man også enkelt kan komme med sine kommentarer. Her skal man blot opgive navn og adresse og skrive sin mening, som andre kan se på siden og lade sig inspirere af.

På hjemmesiden er der en kort præsentation af de 12 temaer, affaldsplanen er bygget på. Her kan man få et hurtigt overblik.

Der er også mulighed for at dykke længere ned i de enkelte emner og at hente hele forslaget til affaldsplan.

Ønsker man at komme med et længere høringssvar, kan man sende det på mail til kommunerne eller Reno Djurs.

Inspirationsaften

Kommunerne og Reno Djurs inviterer også til inspirationsaften, hvor man kan fordybe sig i et eller flere af de 12 temaer i affaldsplanen. Den holdes torsdag 12. marts kl. 19-21 hos Reno Djurs i Balle. Tilmelding er nødvendig

"Inspirationsaftenen er for de nysgerrige og videbegærlige, som gerne vil et spadestik dybere. Formålet er at klæde interesserede godt på til at indlevere et høringssvar eller bare at gøre dem endnu klogere på affald og genanvendelse," siger Reno Djurs' direktør Morten Therkildsen.

-vik