Arkivfoto

Arkivfoto

66-årig spritbilist endte i en hæk: Kvindelig løber tog bilnøglerne fra ham

Takket være 51-årig kvinde kunne spritbilist ikke køre videre efter uheld i Grenaa

Torsdag klokken 18.24 var en løbeklub på løbetur på De Lichtenbergs Vej i Grenaa, da én af løberne, en 51-årig kvinde, fik øje på en bil, der holdt inde i en hæk mellem De Lichtenbergs Vej og Kystvejen.

Inde i bilen sad en mand, der uden held forsøgte at køre bilen frem og tilbage. Kvinden så manden stige ud af bilen på en måde, der fik hende til at mistænke, at han var påvirket af spiritus, og hun så sit snit til at tage bilnøglen fra ham. Mens han forvirret ledte efter sine bilnøgler, ringede kvinden efter politiet.

Da patruljen kom frem, sad den 66-årige mand på forsædet, og han forklarede, at der var kommet en modkørende bil, hvorfor han var blevet nødt til at undvige og derfor var endt i hækken.

Manden lugtede af alkohol og virkede spirituspåvirket, hvilket blev bekræftet af en alkometertest, der viste en promille noget over det tilladte.

Manden blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev kørt til Grenaa Politigård, hvor han fik taget en blodprøve. Manden kom ikke til skade i forbindelse med færdselsuheldet.

dp

Publiceret 28 December 2018 11:09