Voldsomt overfald på ældre par i Grenaa

Tilsyneladende sindsforvirret mand på spil i Åbyen i Grenaa

Af
Anette Bonde

Lokalavisen.dk beklager på det allerdybeste den misvisende og forvrøvlede tekst, der hen over natten til fredag lå på netavisen om det alvorlige overfald på to ældre mennesker i Grenaa. Journalistens tekst, der blev lagt på netavisen klokken 17 i går, torsdag, i et udmærket dansk, blev af endnu uforståelige årsager i løbet af aftenen ændret til det rene nonsens iblandet engelske ord.
Teknisk afdeling er på sagen og håber at finde en løsning, så det aldrig vil ske igen. 
Herunder bringes den oprindelige tekst:
Ved middagstid i dag, torsdag, blev et ægtepar på 87 og 89 år udsat for et groft overfald i deres eget hjem i Åbyen i Grenaa. En slægtning til parret fortæller til Lokalavisen, at overfaldsmanden ringede på fordøren, og da den 89-årige kvinde åbnede, skubbede han døren voldsomt ind i lejligheden. Samtidig råbte han ”Tror du på Gud” gentagne gange.
Han kastede derefter kvinden ned på gulvet, og trak hende i armene hen mod den udvendige trappe til et p-areal udenfor.  Samtidig råbte han gentagne gange ”Du skal dø, du skal dø”, og råbte til kvindens mand, at han skulle sige farvel til sin kone. Kvinden fik blodudtrækninger på begge underarme.

Kender mandens identitet

Vagtchef Carsten Dahl, Østjyllands Politi, oplyser, at den samme mand henvendte sig flere steder. Der er indtil videre kommet meldinger om tre adresser.
Han fortæller, at der er tale om en tilsyneladende sindsforvirret mand fra Djursland. Man kender mandens identitet. Han er ikke fundet endnu, men man leder efter ham.

OPDATERING:

Vagtchef Carsten Dahl oplyser klokken 20.50, at politiet har fået hold i den 43-årige mand.

Publiceret 19 June 2014 17:00