Ole Hansen kvitter sit formandsjob i Mørke Idrætscenters bestyrelse, fordi han er blevet lokalpolitiker med sæde i PUK-udvalget. Foto: Lars Norman Thomsen
Ole Hansen kvitter sit formandsjob i Mørke Idrætscenters bestyrelse, fordi han er blevet lokalpolitiker med sæde i PUK-udvalget. Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Udskiftning: Mørke Idrætscenter skal have ny bestyrelsesformand

Det nyvalgte byrådsmedlem Ole Hansen forlader bestyrelsen efter ti års virke

Kommunalvalget bragte to engagerede idrætsmennesker fra Mørke IF i Syddjurs Byråd: Hovedformand og gymnastiktræner, Riber Anthonsen (V), og formand for Mørke Idrætscenter og bestyrelsesmedlem i floorball-afdelingen, Ole Hansen (S).

Begge har fået sæde i PUK-udvalget, hvorunder idrætten sorterer, og derfor har både Riber Anthonsen og Ole Hansen besluttet sig for at kvitte deres formandsposter for at undgå tvivl om deres habilitet.

Riber Anthonsen kvittede formandsposten i december og fortæller, at der arbejdes på at finde en afløser.

Ole Hansen stopper formelt 24. januar, hvor der er indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i Mørke Idrætscenter.

“Det er korrekt, at jeg efter 10 år udtræder af Mørke Idrætscenters bestyrelse. Vi skal vælge et nyt bestyrelsesmedlem på den ekstraordinære generalforsamling i stedet for mig. Herefter skal bestyrelsen konstituere sig,” fortæller Ole Hansen.

Riber Anthonsen bliver ny formand for PUK-udvalget, mens næstformanden vælges på første udvalgsmøde.

Ifølge det politiske kodeks, der er aftalt i Syddjurs Byråd, skal en blå formand parres med en rød næstformand. Hvis det holder stik, bliver enten Ole Hansen eller SF's teenager Morten Siig næstkommanderende.

Publiceret: 10. Januar 2018 15:25

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalvisen Folkebladet