Thomas Uhrskov er kendt for sine skiprogrammer på tv, og 9. januar kan man opleve ham helt tæt på på Molsskolen, hvor han underholder og lærer fra sig. Pressefoto

Thomas Uhrskov er kendt for sine skiprogrammer på tv, og 9. januar kan man opleve ham helt tæt på på Molsskolen, hvor han underholder og lærer fra sig. Pressefoto

Lær at stå på ski på Mols med Thomas Uhrskov

Giver tips om skiudstyr og teknik på Molsskolen 8. januar

KNEBEL For mange danskere er uge syv lig med skiferie – og både nybegyndere og garvede skiløbere er altid nysgerrige efter, hvordan de kan optimere oplevelsen i den forførende hvide sne.

8. januar kl. 19 får man chancen for at lære af én, der ved, hvad han taler om, når Thomas Uhrskov besøger Molsskolen.

Mange kan huske at have tændt fjernsynet for at se ham komme susende ned ad en skipiste iført en skriggul skijakke. Det er der en god grund til, for Thomas Uhrskov er god til formidle alt, der har med ski at gøre, på en ligetil og underholdende måde.

For begyndere og øvede

Når han holder foredrag på Molsskolen, vil man få en masse at vide om både skiudstyr, teknik og smarte tips og tricks, der vedrører skiferien på den ene eller anden måde.

Man vil også blive underholdt med spændende historier fra Thomas Uhrskovs liv på ski – blandt andet dengang han var ved at miste livet med 142km/t på ski.

Det hele underbygges af masser af videoklip og Thomas Uhrskovs store glæde for skiløb, som skinner kraftigt igennem alt, han foretager sig.

Arrangementet er for alle – også dem, som aldrig har stået på ski før. Sandsynligheden for, at man kan stå på ski, når aftenen er slut, er stor, for Thomas Uhrskov siger selv, at han kan lære alle at stå på ski på 15 sekunder.

Mere end en skiløber

De fleste kender Thomas Uhrskov fra skiprogrammerne på TV2, men han har meget mere at byde på. Han arbejder også som journalist, reporter, forfatter og foredragsholder med speciale inden for kommunikation.

Foredraget er arrangeret af Syddjurs Bibliotek i samarbejde med Kulturgruppen i Mols i Udvikling.

Billetter koster 50 kr. og kan købes på bibliotekets hjemmeside; www.syddjursbibliotek.dk.

Publiceret 29 December 2018 13:00