AC Norddjurs træner Karl Juul har set sine drenge vinde rub og stub i denne sæson. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

AC Norddjurs træner Karl Juul har set sine drenge vinde rub og stub i denne sæson. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold:

Unge AC Norddjurs mælketænder kan gå på vandet

Ubesejrede AC Norddjurs viste kun i en kort periode sit potentiale i 5-1 sejr over Kolind/Perstrup IF 2

Af
Af Martin Schultz

AC Norddjurs var fredag aften tilbage på sin hjemmebane på Stenvad Stadion efter at have spillet sæsonens første kampe på banen ved Ørum Aktiv Center.

Og AC Norddjurs, som efter fire runder har maksimumpoint og en imponerende målscore på 16 - 2, viste ingen nåde på den lune forårsaften, da Kolind/Perstrup IF's andethold tog turen til Stenvad, for de unge AC Norddjurs spillere havde lige så mange mål i støvlerne som forleden aften, da TRIF 2 blev pulveriseret med 5 - 0 på PR Park i Rønde.

”Men vores spil mod KPI nåede slet ikke op i det samme drive som mod TRIF, og jeg synes, at vi i 75 minutter ikke spillede som et hold. Vi ville gerne starte spillet nedefra, men viste for lidt energi og løbevillighed. Vi kom til indlæg, men de blev ofte slået uden adresse,” siger en ærlig AC Norddjurs træner Karl Juul, som trods den sikre sejr godt vil have sine spillere til at vise lidt af den attitude, som han måtte helt frem til midten af 2. halvleg for at finde i den fase af kampen, hvor hjemmeholdet med en 3-1 scoring fik lukket kampen.

Claus Koch Andersen (tv.) er assistenttræner i AC Norddjurs, fordi en skade tvinger ham til at holde pause. Naboen på billedet er KPI's Mikkel Friis Stær, som ikke var med hos Kolind-Perstrup i det indbyrdes opgør. Arkivfoto

Claus Koch Andersen (tv.) er assistenttræner i AC Norddjurs, fordi en skade tvinger ham til at holde pause. Naboen på billedet er KPI's Mikkel Friis Stær, som ikke var med hos Kolind-Perstrup i det indbyrdes opgør. Arkivfoto

Var ikke tilfredse med spillet

AC Norddjurs kom foran allerede efter fem minutters spil, da Kasper Schmidt Jørgensen fra den bagerste del af feltet efter et hjørnespark scorede til 1-0 med et hovedstød.

”Vi havde et lille overtag i 1. halvleg, men KPI var et godt kæmpende hold med et par gamle førsteholdsspillere til at støtte de unge spillere. Så gæsterne var ikke ude af kampen, men vi fik afvist dem,” fortæller Karl Juul, som kort før halvlegen kunne se Isak Steenfeldt Isaksen

efter en omstilling føre bolden frem over en halv banehalvdel for så at spille den til Malthe Engelund, som udplacerede gæsternes målmand med et skud i det lange hjørne til en 2-0 halvlegsføring.

”Selvom vi førte med 2-0 var vi ikke tilfredse med spillet og vores boldomgang. Så vi satte Isak Steenfeldt Isaksen helt frem, tog Alexander Boelt Bruun ud og satte Jesper Larsen ind i stedet. Desuden satte vi Morten Koch Andersen ind på højre kant i stedet for Kasper Schmidt Jørgensen, som gik ud for at skåne en skade i låret,” fortæller Karl Juul.

Har respekt for alle hold i rækken

På trods af ændringerne var det Kolind/Perstrup IF, som kom bedst ud til 2. halvleg, og holdet fik reduceret til 2-1, da et indlæg blev slået ind i feltet og en Kolind-angriber tog bolden til sig og klappede den op i nettaget.

”KPI var bedst i det første kvarter i 2. halvleg, men så var det som vores spillere viste en anden attitude. Spillerne var frustrerede over, at var så svært at få scoret det tredje mål, som kunne lukke kampen. Og midt i halvlegen, hvor vi i undertal efter et gult kort til Joachim Harvig Jensen, blev Morten Koch Andersen spillet i dybden i højre side og scorede sikkert il 3-1. Og kun et par minutter senere endte et opspil på kanten af feltet i højre side hos Tobias Osborne Wiik, som scorede med et skud i det lange hjørne – vel at mærke mens vi stadig var i undertal,” fortæller Karl Juul.

Målfesten sluttede i kampens døende minutter med en scoring af Mathias Brøgger til 5-1.

”Det var først da der manglede tyve minutter, da vi blev ramt af en udvisning, at vi strålede og spillede som et hold,” siger Karl Juul.

Han glæder sig over de fire sejre, men har respekt for alle hold i rækken.

”Efter at der er spillet et antal runder tyder alt på, at alle kan slå alle i denne række,” mener Karl Juul.

I alt otte spillere modtog stemmer i afstemningen om at blive kampens spiller. Mathias Koch og Tobias Osborn Wiik fik begge fire stemmer og delte æren som kampens spiller.

Næste opgave for ubesejrede AC Norddjurs er søndag 29. april mod Åstrup/Hammelev 2 på udebane.

Kampfakta

Serie 4, Pulje 68

AC Norddjurs - Kolind/Perstrup IF 5 - 1 (2 - 0)

Fredag 20. april kl. 18. 30 på Stenvad Stadion

Målscorere:

 • 1 - 0 Kasper Schmidt Jørgensen (5. min.)
 • 2 - 0 Malthe Engelund (43. Min)
 • 2 - 1 Kolind/Perstrup IF (50. min.)
 • 3 - 1 Morten Koch Andersen (73. min.)
 • 4 - 1 Tobias Osborn Wiik (75. min.)
 • 5 - 1 Mathias Brøgger (85. min.)

AC Norddjurs' holdopstilling:

 1. Alexander Boelt Bruun
 2. Isak Steenfeldt Isaksen
 3. Jesper Larsen
 4. Joachim Harvig Jensen
 5. Job Moll Olsen
 6. Kasper Schmidt Jørgensen
 7. Malthe Lemming Engelund
 8. Mathias Brøgger
 9. Mathias Koch
 10. Morten Koch Andersen
 11. Rasmus Henriksen
 12. Steffen Koch
 13. Søren Thode Fogh
 14. Tobias Osborn Wiik

Kolind/Perstrup IF's holdopstilling:

 1. George Kroer
 2. Gustav Meiniche Pedersen
 3. Jacob Møller Laursen
 4. Jesper Friis Jensen
 5. Jonas Vinter
 6. Kristian Lænø
 7. Lars Petersen
 8. Lasse Fogh Sørensen
 9. Laurids Rolann Nielsen
 10. Magnus Povlsen
 11. Nikolaj Skjøth Pedersen
 12. Rasmus Møller
 13. Søren Motzfeldt

Publiceret 24 April 2018 11:20

SENESTE TV