AC Norddjurs træner Karl Juul har set sit hold starte sæsonen med to sejre. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

AC Norddjurs træner Karl Juul har set sit hold starte sæsonen med to sejre. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold:

Søren Foghs gyldne venstreben lynede for AC Norddjurs i sejr over Pindstrup IF

AC Norddjurs kæmpede godt og vandt med 3-1 over Pindstrup IF i jævnbyrdig, men ujævn kamp på banen ved Ørum Aktiv Center

Af
Af Martin Schultz

”Vores spil nåede ikke samme højde som i vores premieresejr mod IF Midtdjurs i torsdags, men vores spillere kæmpede godt og var kloge nok til ikke at kæmpe med Pindstrup IF på fysikken, for så slår man sig. Men måske er det for meget med kampe både torsdag og lørdag, og så var Pindstrup IF ikke noget dårligt hold,” siger cheftræner Karl Juul fra AC Norddjurs.

Han havde givet genvalg til alle spillere fra 3-0 sejren over IF Midtdjurs, men måtte starte uden to af premierekampens store profiler Søren Fogh og Tobias Wiik, som var af sted som trænere for et AC Norddjurs ungdomshold og først ankom godt et kvarter ind i kampen.

Ligesom i torsdags var der blæst på langs af banen på Ørum Aktiv Center og denne gang tabte AC Norddjurs lodtrækningen og måtte starte med at have vinden imod sig i 1. halvleg.

”Vi startede ikke kampen særlig godt og det var faktisk fortjent, at vi kom bagud med 1-0 efter godt 20 minutter. Pindstrup IF var farligere end os, og de stod tæt og kæmpede godt,” fortæller Karl Juul.

Da Søren Fogh og Tobias Wiik var blevet varmet op kom de på banen i stedet for de to backer Christian Svane og Steffen Koch, og de to profiler, Tobias Wiik på midtbanen og Søren Fogh i angrebet, kom straks til at sætte deres præg på begivenhederne på banen.

”Det var som om spillerne så hinanden i øjnene og sagde, at det kan ikke passe, og efter godt 35 minutter var det netop Søren Fogh, som fra nært hold kunne udligne til 1-1,” fortæller Karl Juul.

Mikkel Kjær (i forgrunden) døjer fortsat med en skade og spillede ikke for Viking Pindstrup mod AC Norddjurs. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Mikkel Kjær (i forgrunden) døjer fortsat med en skade og spillede ikke for Viking Pindstrup mod AC Norddjurs. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Kasper Krogh ude med en fiberskade

”I pausen snakkede vi om, at vi skulle have mere energi ind i vores spil og vil ville se nogle flere løb, for vi havde ikke fysikken til at slås med Pindstrup. Men det var som spillerne lod sig frustrere og mistede koncentrationen, når dommerafgørelser gik os imod, og da Mathias Koch efter godt ti minutter i 2. halvleg gik ud efter en stempling, som der ikke blev fløjtet for, var det som om de unge spillere næsten blev vrede,” fortæller Karl Juul.

I hvert fald gik der ikke mange minutter før bolden efter et dybdeløb i højre side blev spillet ind i feltet, hvor Malthe Engelund driblede ind mod venstre side og slog et knaldhårdt indlæg tilbage i feltet. Hvor Søren Fogh med sit – ifølge Karl Juul – gyldne venstreben firsttimede bolden i mål til 2-1.

”Derefter forivrede vi os lidt og spillet løb ud i ingenting for os, men kom foran med 3-1 efter godt 70 minutter, da et hjørnespark fra højre side blev sendt ind i det bagerste rum i det lille felt, hvor Joachim Harvig kunne bugsere bolden over stregen og i mål,” fortæller Karl Juul, som midt i 2. halvleg måtte se Kasper Krogh forlade banen med en fiberskade, som formentlig holder ham ude af næste søndags kamp på udebane mod TRIF.

”I resten af kampen flød vores spil igen ud i ingenting, men vi kom ud af kampen mod tre point. Søren Fogh scorede to mål og spillede godt, så det var velfortjent, at han blev valgt til kampens spiller med 13 stemmer,” siger Karl Juul.

Mange skader hos Pindstrup IF

Pindstrup IF var ramt på dagen af mange skader og måtte undvære stamspillere som målræven Chris Johnsen, Mikkel Kjær, Patrick Falther, Andreas 'Lillebror' Johnsen, Rasmus Binder og Mathias Press Nygaard i kampen mod AC Norddjurs. Mikkel Ejlersen havde meldt afbud, fordi han skulle i sommerhus.

” Mads Hjarsbæk Qvist spillede lidt med i dag, men er ikke et hundrede procent i orden, hvorfor vi igen i dag havde nogle stjerner med fra 7 mandsholdet, Michael Vendelbo Nielsen og Ole Bak, der dog er spillende træner på førsteholdet,” fortæller Pindstrup IF's holdleder Karsten ‘Driver' Møller.

Målmanden Bjarni "Muren" Á Hólalagi blev Man of the match og reddede blandt andet et straffespark. Mads Friis Schmidt scorede Pindstrup IF's enlige mål.

”Hele kampen blev næsten spillet på midten. Mads' mål var et godt langskud, mens resten af målene var lidt tilfældige på indlæg i klumpen foran mål. Vi var ellers godt med i hele kampen, men havde ikke heldet med os i dag. Det var en lige kamp til trods for cifrene. Udfaldet af de kommende kampe bliver afhængig af, om vores trup bliver klar et hundrede procent uden skader. Der trænes hårdt til træning med ekstra løbeture før vi går på banen, så jeg er ikke i tvivl om, at det skal nok blive bedre,” siger Karsten ‘Driver' Møller.

Pindstrup IF spiller lørdag kl. 13.45 lokalopgør mod Kolind/Perstrup IF på Kolind Park.

Kampfakta

Serie 4, Pulje 68

AC Norddjurs - Pindstrup IF 3 - 1 (1 - 1)

Lørdag 7. april kl. 13.00 på banen ved Ørum ASkriv Center

Målscorere:

0 - 1 Mads Friis Schmidt (20. min.)

1 - 1 Søren Fogh (35. min.)

2 - 1 Søren Fogh ( 60. min.)

3 - 1 Joachim Harvig (70. min.)

AC Norddjurs' hold:

 1. Alexander Boelt Bruun
 2. Joachim Harvig Jensen
 3. Job Moll Olsen
 4. Kasper Søndergaard Krogh
 5. Kristian Svane
 6. Lasse Søegaard Abraham
 7. Malthe Lemming Engelund
 8. Mathias Brøgger
 9. Mathias Koch
 10. Rasmus Henriksen
 11. Steffen Koch
 12. Søren Thode Fogh
 13. Thor Larsen
 14. Tobias Osborn Wiik

Pindstrup IF's hold:

 1. Andreas Hansen
 2. Bjarni Holalagi
 3. Czeslaw Jankiewicz
 4. Jakob Skorstensgaad Jensen
 5. Joakim Jørgensen
 6. Kenneth Wiik
 7. Mads Krog
 8. Mads Qvist
 9. Mads Schmidt
 10. Martin Bjerregaard Jørgensen
 11. Michael Vendelboe Nielsen
 12. Ole Bak
 13. Ragnar Niclasen
 14. Stefan Quist

Publiceret 08 April 2018 19:29

SENESTE TV