Henrik Elkjær, en af fire trænere hos Nørre Djurs HKs U18 drenge,

Henrik Elkjær, en af fire trænere hos Nørre Djurs HKs U18 drenge, "blødte" sammen med sine spillere i 50-16 nederlaget til Aarhus Håndbold.

Ungdomshåndbold:

Nørre Djurs U18 drenge fik store buler i lakken

Et nederlag på 50-16 er ikke hverdagskost i håndbold, men det var ikke desto mindre, hvad Nørre Djurs HKs U18 drenge i 2. division oplevede i sidste weekend

Af
Af Lars Norman Thomsen

Forhåndsforventningerne til, at Nørre Djurs HKs U18 drenge i 2. division i seneste spillerunde kunne trimme topholdet Aarhus Håndbold 2 var ikke store blandt trænere og spillere, så et hæderligt nederlag kunne accepteres.
Det gik imidlertid helt galt for landsbyklubbens drenge på udebane i Aarhus.
50-16 tabte Nørre Djurs HK. Pausestillingen var 20-6
"Vi havde faktisk held til at komme godt ud af de første par forsvarsaktioner, og fik også vekslet dem til et par store kontrachancer som vi desværre ikke fik omsat til scoringer. I stedet for at komme foran 3 - 1, blev vi langsomt kørt over, da Aarhus Håndbold satte tempoet op," fortæller træner Henrik Elkjær.

Ude godt - hjemme bedst

Henrik Elkjær anerkender aarhusianernes store håndboldkundskaber.

"De har et virkelig godt hold og rykker efter min klare overbevisning også en række højere op, når rækkerne ombrydes efter juleferien."

Elkjær erkender dog også, at hans eget mandskab slet ikke leverede på et niveau, der er nødvendigt for at spille med i 2. division.
"Vi bliver nødt til at træne benhårdt det kommende stykke tid for at stabilisere vores bundniveau. Vi har klart nogle drenge, der kan spille fantastisk håndbold i trygge rammer hjemme i "hulen", hvor vi endnu er ubesejret i sæsonen, men vores resultater på udebane har desværre været skuffende."

"Vi trænere skal sammen med spillerne arbejde på at knække koden til at udspille potientialet på udebane. Som trænere har vi selvfølgelig også et stort ansvar for det rekordstore nederlag."
Søndag 4. november spiller Nørre Djurs HK hjemme i Nørre Djurs Hallen mod Brabrand Håndbold IF klokken 18.30.
Brabrand har samlet tre point i holdets to første kampe, medens Nørre Djurs HK har fire point for fire kampe.

Publiceret 01 November 2012 14:07