Ungdomskonsulent Henrik Elkjær glæder sig over, at der bliver spyttet talenter ud i en lind strøm fra U18 drengetruppen til seniorafdelingen

Ungdomskonsulent Henrik Elkjær glæder sig over, at der bliver spyttet talenter ud i en lind strøm fra U18 drengetruppen til seniorafdelingen

Ungdomshåndbold:

Nørre Djurs HK uddelte bøllebank

To stærke keepere og en gruppe markspillere i overdådigt spillehumør var nøglen hos Nørre Djurs HKs U18 drenge i 2. division til den sikre 36-19 sejr over Langå

Af
Af Lars Norman Thomsen

Målmandsduoen på Nørre Djurs HKs U18 drenge i 2. division, Mads Elkjær og Kasper Hansen, viste vejen, da håndboldtalenterne nærmest udraderede Langå i søndagens hjemmekamp i Nørre Djurs Hallen foran et stort og medlevende publikum.
Henrik Elkjær, der sammen med Kurt Sørensen, Henrik Pedersen og Bent Frey, deler træner-ansvaret for U18 truppen, var begejstret for sine to mænd i rammen, der på skift pillede selvtilliden ud af modstanderholdets skytter.

Elkjær præsterede en redningsprocent på 46, medens Kasper Hansen, tilbage efter en skade, over to perioder nappede 29 afslutninger som bragte ham op på en redningsprocent på 87.
"Generelt blev der fightet godt over hele linien, og der blev givet gas af alle," siger en tilfreds Elkjær.

Han noterede især, at Rasmus Svane bidrog med fem mål på fem skud fra distancen i en kamp, hvor hjemmeholdet hurtigt bragte sig i spidsen, og siden ikke så sig tilbage. 
 
De to normale skarpskytter David Bundgaard og Frederik Lyng bidrog med henholdsvis 12 og 10 mål til festen, men Elkjær hæfter sig også ved, at mange af de øvrige bød flot ind til målkontoen.
Søndag venter der Nørre Djurs HK en barsk opgave på udebane mod rækkens formodede bedste hold, Aarhus Håndbold 2. Kampen spilles i Bellevuehallerne i Risskov klokken 11.35.

Publiceret 23 October 2012 14:19