Lars Jakobsen (6) og sidemanden Kurt Sørensen kæmpede forgæves mod en stærk overmagt i opgøret mod Randers HH. (arkivfoto)

Lars Jakobsen (6) og sidemanden Kurt Sørensen kæmpede forgæves mod en stærk overmagt i opgøret mod Randers HH. (arkivfoto)

Håndbold:

Nørre Djurs fik bøllebank i egen hule

Randers HH viste klassen og vandt søndagens opgør i Nørre Djurs hallen med de knusende cifre 31-19

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det hører til sjældenhederne, at Nørre Djurs HKs bedste seniorherrer taber med 12 mål i egen hule.
Med det skete ikke desto mindre i søndages kamp i en ellers feststemt Nørre Djurs Hallen mod det ubesejrede tophold Randers HH, der vandt en knusende sikker sejr på 31-19 efter pauseføring 13-9.
Det skadesplagede hjemmehold, der i sidste weekend fik playmakeren Henning Poulsen tilføjet listen over langtidsskadede spillere, leverede en tilforladelig første halvleg, men efter pausen var der ikke mere at skyde med, og forsvaret kollapsede.

"Spillerne troede tilsyneladende ikke på, at de kunne gøre noget ved Randers HH, og derfor blev spillet også en smule forkrampet og opgivende," erkender Nørre Djurs HKs holdleder Jakob Lunøe.

Okay første halvleg

Hjemmeholdet startede ellers fint nok mod topholdet, der med 4-5 ugentlige træningspas er i glimrende fysisk form.
"Vi var bagud med 4-5 efter et kvarter, og det var vel okay, at vi kun var nede med fire mål ved pausen," siger Jakob Lunøe.
"Til gengæld var der udsolgt efter pausen, hvor vi tydeligvis manglede skudkraft bagfra, når Mikkel Eriksen måtte sidde ude, fordi han havde fået et hug på sit ene knæ."
Jakob Lunøe roser Randers HH for at spille som et tophold, som de øvrige hold i rækken vil få svært ved at bide skeer med.
"Skal vi have en chance mod dem, skal alle vores spillere have dagen og turde tage kampen op, og sådan var det ikke i dag, hvor vel kun Kenneth Kristensen spillede på et højt niveau. Det virkede som om, resten ikke rigtigt troede på det."

Perfekt kulisse

Nørre Djurs HK fik ellers masser af støtte fra en fyldt hal, der sørgede for, at rammerne var mere end i orden.
"Det var en fed kulisse at spille i med indløb, holdpræsentationer og masser af mennesker, og derfor træls og skuffende, at vi ikke kunne levere en bedre indsats," siger en ærgerlig Jakob Lunøe.
Han vil ikke bruge det som en undskyldning, men uden spillere som langtidsskadede Henrik Petersen, Henrik Elkjær og Henning Poulsen, Anders "Missil" Olsen, der arbejder på havet, og en Mikkel Eriksen for halv kraft i store dele af opgøret, så er det svært at byde et tophold trods.

"Det er spillere, som de sidste par år mere eller mindre har været fast med i vores start-syv'er."
"Så det er hårde odds, men vi må videre. Nu må vi kæmpe som rasende mod Viby, når de kommer på besøg i Nørre Djurs Hallen 8. december. Kan vi vinde den kamp, holder vi afstanden til bunden," siger en realistisk holdleder. "Det bliver vist en såkaldt firepoints-kamp."
 
 

Kampfakta: Nørre Djurs HK - Randers HH 3. dvision Herrer Søndag 27. november 2011 i Nørre Djurs Hallen Resultat: 19-31 (9-13) Målscorere Nørre Djurs HK: Kenneth Kristensen 5(3) Simon Østergaard 4 Kurt Sørensen 3 Mikkel Eriksen 2 Lars Jakobsen 2(1) Kasper Koust 1 Jesper Kurtzmann 1 Karsten Andersen 1

Publiceret 27 November 2011 17:10