Entreprenørvirksomheden HUJ A/S, der har hovedsæde i Auning, støtter nu den tidligere Kolind-Perstrup spiller Benjamin Hvidt og resten af AGF-truppen med en såkaldt bronzepartneraftale gældende for 2017. Arkivfoto
Entreprenørvirksomheden HUJ A/S, der har hovedsæde i Auning, støtter nu den tidligere Kolind-Perstrup spiller Benjamin Hvidt og resten af AGF-truppen med en såkaldt bronzepartneraftale gældende for 2017. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sponsorat: Auningvirksomhed øger sit engagement i AGF

Entreprenørvirksomheden HUJ har indgået bronzepartner-aftale

Entreprenørvirksomheden HUJ A/S, der har hovedsæde i Auning, engagerer sig nu yderligere i sporten i Aarhus - nærmere bestemt i fodboldklubben AGF, hvor HUJ A/S øger sit engagement som sponsor. Virksomheden har således opgraderet et mindre sponsorat i AGF til en såkaldt bronzepartner-aftale for det næste år.

Baggrunden skal dels findes i tilfredsheden med et godt samarbejde med AGF og dels i, at HUJ A/S har ønsket en øget eksponering af virksomheden fra Auning, samt bedre muligheder for at skabe relationer til fremtidige kunder og samarbejdspartnere, fremgår det af en pressemeddelelse fra AGF.

“Det første niveau, vi i sin tid kom ind i AGF på, var nok for lavt i forhold til vores behov. Men når vi nu forøger vores engagement, så får vi en større og bedre synlighed og flere muligheder, hvilket har været vigtigt for os,” udtaler Bent Johnsen, der er administrerende direktør i HUJ A/S, i pressemeddelelsen.

“Selv om vi kommer fra Djursland, så er vores primære arbejdsområde Aarhus. Vi har i mange år været sponsor i Randers FC, men vores forretning er i stigende grad centreret om Aarhus og den udvikling, byen er inde i. Derfor er det vigtigt for os, at vi er synlige overfor erhvervslivet i Aarhus, og ikke mindst, at vores medarbejdere også kan få glæde af samarbejdet med AGF og være stolte af deres arbejdsplads,” tilføjer Bent Johnsen.

25 år i Auning

HUJ A/S er en entreprenørvirksomhed, der løser opgaver inden for beton, murer- og tømrerarbejde, samt hoved­entreprise.

Navnet stammer fra Hans-Ulrik Jensen, der etablerede virksomheden i 1978. Siden 1992 har virksomheden haft adresse på Energivej 22 i Auning, hvor den beskæftiger 85 medarbejdere.

HUJ A/S har været involveret i opførelsen af flere kendte bygninger i Aarhus og Østjylland som f.eks. Aros i Aarhus, Godsbanen i Aarhus, Enghøj Kirke i Randers, det nye bibliotek og borgerhus i Auning, samt renoveringen af Gammel Estrup og Kalø Gods. 

Publiceret: 10. April 2017 17:05

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!