Mikkel Friis Stær (th) scorede fire mål i Nøragers seneste træningskamp mod Auning. Arkivfoto
Mikkel Friis Stær (th) scorede fire mål i Nøragers seneste træningskamp mod Auning. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Seriefodbold: Stær'en var åh, så fornøjet

Nøragers midterangriber Mikkel Friis Stær scorede fire gange, da Nørager fra Serie 1 besejrede Auning fra Serie 2 i en træningskamp med 4-1

Nørager er ved at være klar til turneringsstart i Serie 1. Første kamp spilles på udebane i Hobro 2. påskedag mod hjemmeholdet, der nedrykkere fra Jyllandsserien og på papiret ligner en potentiel kandidat til at tage turen tilbage til Jyllandsserien.

Nørager spiller sidste træningskamp lørdag mod Randers Freja på kunstgræsbanen i Randers.

Efter trænerskiftet fra Casper Kjær Sørensen til Allan Haslund har Nørager testet formen mod lokalerivalerne Vivild (Serie 1) og Auning (Serie 2). 

Vivild blev besejret 1-0, mens Auning måtte lade livet 4-1.

I sidstnævnte kamp scorede midterangriber Mikkel Friis Stær samtlige fire mål, så den tidligere Kolind-Perstrup og FC Djursland angriber med det gode 'riv' i venstrebenet virker godt kørende op til turneringsstarten, selvom han døjer lidt med småskavanker, som holdkammeraterne Mathias Fisker, målmand Mathias Nygaard og Lasse Jensen også gør det.

"Det er ikke noget nyt, at vores trup er smal i Nørager. Det har den været i mange år, så vi kender betingelserne, men har vi alle mand til rådighed, kan vi klare os godt i Serie 1," lyder vurderingen fra Allan Haslund.

Den seneste måned, hvor han har været med på træningsbanen, har han mærket stor lyst til at træne hos spillerne, så han er optimist i forhold til mulighederne i foråret.

Han får på træningsbanen hjælp af klubbens tidligere førstemålmand, Per Bredahl, der ikke hedder andet end Batman i Nørager-kredse. 

Han hjælper til både som assistenttræner og som målmandstræner.

Publiceret: 19. Marts 2016 10:59

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!