Christan Pelly fanget i Berlin af fotografen Carla Janson. Fredag er Berlin skiftet ud med Texas, Kolind, og scenen står klar i Kolind+
Christan Pelly fanget i Berlin af fotografen Carla Janson. Fredag er Berlin skiftet ud med Texas, Kolind, og scenen står klar i Kolind+
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rock'n'roll: Pels giver koncert i Texas’ nye mekka

Fredag står den på Christan Pelly & Danish Friends i Kolind+

Per Pels med kunstnernavnet Christan Pelly tilbragte det meste af efteråret i Vancouver i Canada, hvor der var stillet lejlighed og en fed Mercedes til rådighed for ham af en bekendt i branchen, så han kunne koncentrere sig om at få spillet sig varm på et nyt sæt sange.

“Jeg fik skrevet en del, og jeg håber da, at sangene på et tidspunkt bliver til en plade, hvis de rigtige mennesker byder sig til,” siger Per Pels, 33, der fortsat lever livet som globetrotter.

Lige nu er han hjemme i Danmark for at spille en række koncerter og få styr på den lejlighed, som han har papir på i bymidten af Aarhus.

Lidt længere henne på foråret drager han atter til Berlin for at joine sine musikalske venner i den tyske storby, som han har tabt sit hjerte til og gerne opholder sig i, fordi inspirationen automatisk kommer til ham i denne metropol, hvor indtrykket er, at der bor en musiker med drømme som Pels i hver anden lejlighed.

Fredag i Kolind+

Fredag aften giver singer-songwriteren Christan Pelly koncert hjemme i Texas, som han ynder at kalde hjembyen.

Det sker i Kolind+, byens nye kultur- og fritidsmekka.

“Jeg har lavet en god aftale Claus Tikær (centerleder i Kolind+, red.). Vi samarbejder om arrangementet, der kommer til at foregå i Multihallen i Kolind+,” fortæller Per Pels.

Han håber på samme opbakning fra sine bysbørn og andre venner og bekendte i lokalområdet, som sidst han gav koncert i Kolind. Det skete umiddelbart efter, at debutpladen Black Heart var kommet på gaden.

Bandet spillede ved koncerten, der dengang foregik i Kolind Centralskoles glassal, samtlige numre fra pladen, og Pels husker fortsat koncerten som magisk efter at have været i studiet i lang tid.

Danske disciple

Ved fredagens koncert bliver det Christan Pellys danske hold, der bakker ham op:

  • Janitsharen Kasper Tikær Olesen, der selv er fra Kolind, men nu studerer i Aarhus. Han har været blodsbror til Pels i mange år
  • Bassisten Jakob Nowack, hvis ophav på far-siden er Poul Nowack, indehaver af Memory Lane Rockmuseum på Fuglsø
  • Guitaristen Jacob Weje, der ligesom Nowack har sit udgangspunkt i Grenaa

Billetprisen er sat til 75 kroner, og der er sat kolde øller over i baren allerede. Showtime er klokken 19.30.

Publiceret: 28. Februar 2017 18:59

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!