Rock i Rusk gør klar til festival nummer 38 i træk, men nu med nye arrangører
Rock i Rusk gør klar til festival nummer 38 i træk, men nu med nye arrangører
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rock i Rusk: Fortsætter - men med nye arrangører

Ny lokalforankret forening skal arrangere den legendariske ungdomsfestival

  • Hvis man gerne vil være med, men ikke kan deltage i den stiftende generalforsamling, så send en mail til skoleleder Lars Robdrup på lar@syddjurs.dk

Rock i Rusk har i 37 år været en institution i en stor del af det lokale ungdomsmiljø. Mange unge har fået deres musikalske ilddåb til festivalen i Rosmus som musikere med drømme om noget stort - eller som tilskuere til kammeraternes anstrengelser på scenen.

Fra 2018 arrangeres Rock i Rusk ikke længere af Ungdomsskolen og Rosmus Skole, men derimod af en nystiftet lokalforening i samarbejde med Rosmus Skole og Ungdomsskolen Syddjurs.

Forening stiftes

Tirsdag 12. september klokken 19 på Rosmus Skole er der stiftende generalforsamling i den nye forening 'Rock i Rusks Venner'.

Den nye forenings kerne består af lokale kendisser som bl.a. Finn Harding Sørensen, Ronni Didriksen og Frank Petersen. De tre har alle mangeårig erfaring med at få festivalen til at fungere.

I samarbejde med skole og Ungdomsskole vil trioen medvirke til at bringe Rock i Rusk ind i en ny gylden periode.

“Det er ikke ideer til videreudvikling, der mangler,” fastslår Ronni Didriksen, selv udøvende musiker og indehaver af et bookingfirma.

Første skridt tages med stiftelsen af den nye forening, hvor der skal vælges en bestyrelse, som står for den praktiske planlægning af den nye 'Rock i Rusk 2018'. Datoen er allerede sat til lørdag 7. april.

Publiceret: 07. September 2017 10:05

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere