KV17 - debat Norddjurs:

Ja, til den korteste vej mellem politikere og borgere

Af Else Søjmark (S), Norddjurs Kommunalbestyrelse, formand for Kultur- og Udviklingsudvalget - kandidat til KV17:

“Hvis borgerne 21. november 2017 vælger mig til kommunalbestyrelsen, vil jeg glæde mig til de næste fire år at kunne fortsætte arbejdet som aktiv politiker for hele Norddjurs Kommune. Jeg prioriterer synlighed og dialog højt. Borgerne skal have nem adgang til dialog med deres politikere og vide, at de tager hånd om hele kommunen. At de lytter til borgerne og træffer beslutninger på den baggrund.

Som ny formand for Kultur- og Udviklingsudvalget i 2014 prioriterede jeg derfor også at have træffetider, hvor jeg inden for mit udvalgsområde kunne være tilgængelig for borgere i lokalområderne på fastlagte tidspunkter. Jeg endte ud i, at mine træffetider skulle afholdes på de fire biblioteker i Norddjurs, nemlig Ørsted, Ørum, Auning og Grenaa, da det giver mulighed for at komme rundt i kommunen, være tæt på borgerne og få fingeren på pulsen.

Jeg har været glad for denne ordning, som har givet mange gode input og at dømme ud fra de tilbagemeldinger, jeg har fået, har borgerne også været tilfredse med mine træffetider, som måtte lukke ned før ferien pga. det kommende valg. Biblioteket er også et godt mødested.

Som politiker for hele vores dejlige kommune vil jeg, såfremt jeg får mulighed for at fortsætte i kommunalbestyrelsen, fortsat vægte en tæt og opsøgende dialog med borgerne.

Synlig og dialog er afgørende.”

Publiceret 05 October 2017 12:00

SENESTE TV