Sidste år arrangerede Gjerrild-Bønnerup Idrætsforening løb for første gang. Håbet er en lige så fin afvikling i år. Arkivfoto.

Sidste år arrangerede Gjerrild-Bønnerup Idrætsforening løb for første gang. Håbet er en lige så fin afvikling i år. Arkivfoto.

Løb:

Gjerrild Løbet gentages i en forårsklædt bøgeskov

Arrangørerne af Gjerrild Løbet er klar til at tage imod tilmeldinger

Sidste år blev Gjerrildløbet skudt i gang for første gang med 206 deltagere, hvilket var langt over initiativgruppens forventninger.

Bøgen var lige sprunget ud, solen skinnede og det blev i det hele taget en dejlig dag. Arrangørerne ser frem til at gentage succesen. Startskuddet til dette års Gjerrildløb lyder 8. maj til 1/8 , 1/4 og 1/2 marathon.

Fra initiativgruppen i Gjerrild Bønnerup Idrætsforening fortælles, at løbet både er for den enkelte løber og for hele familien eller firmaet. Startområdet er ved Svalebøgen, og her vil der igen i år være mulighed for at hente sit løbenummer i god tid, lige som der hele dagen vil være mulighed for at købe mad og drikkelse.

Ruten løbes igennem en, to eller fire gange. Den går forbi børnehaven, skolen, købmanden, kroen, kirken, vandrerhjemmet, søerne og gennem området ved Sostrup Slot.

Løbet arrangeres af Gjerrild Bønnerup Idrætsforening, og der er lige blevet åbnet for tilmeldingen.
-ab

Publiceret 15 February 2016 13:00