Guitaristen Martin von Seelen (tv) vender hjem til sine tidligere stier, når han sammen med KopiBandet.DK spiller op til fest på 'Værsgo' i Fjellerup fredag aften og på Rembrandt i Grenaa lørdag aften.

Guitaristen Martin von Seelen (tv) vender hjem til sine tidligere stier, når han sammen med KopiBandet.DK spiller op til fest på 'Værsgo' i Fjellerup fredag aften og på Rembrandt i Grenaa lørdag aften.

Skal du have noget Sex on Fire i weekenden?

Guitaristen Martin von Seelen med en fortid i Hammelev spiller julen ind i Fjellerup og Grenaa med KopiBandet.DK

Af
Af Lars Norman Thomsen

Fredag aften spiller KopiBandet.DK hits og kun dansable hits på 'Værsgo' i Fjellerup og lørdag aften flytter festen til Rembrandt i Grenaa.

Omdrejningspunktet i bandet er guitaristen Martin von Seelen, født og opvokset i Hammelev, og med en musikalsk fortid i det lokale musikmiljø i Grenaa.

“Jeg boede i Hammelev til jeg var 22. Herefter flyttede jeg til Randers,” fortæller Martin von Seelen.

Frozen Pearl frøs fast

Medens destinationen fortsat hed Grenaa, spillede Martin von Seelen med i bandet Frozen Pearl, der nåede at udgive en en enkelt cd.
“Dog uden den store succes,” lyder det ærligt fra guitaristen, der ikke fik magneter i røven efter flytningen til Randers, men tværtom hurtigt dannede bandet Break Even som ind til nu har udgivet 1 EP og 2 cd'er.

“Vi har ikke haft den store kommercielle succes endnu i Danmark, men solgte alligevel cirka 3.500 stk. af vores forrige plade PLUS, som der dog også blev sendt reklamer efter på TV2,” fortæller Martin von Seelen.

Festorkester rykker

For cirka 2 år siden dannede Martin von Seelen bandet KopiBandet.DK sammen med trommeslageren Mikkel Farsø med den klare ambition at komme ud og trykke den af uden de store dikkedarer. Det lykkedes de to herrer at score en velproportioneret rocktøs, Sarah Krogh Møller, til at tage mikrofonen og være det obligatoriske, vokale øje-guf til husarerne.

En større eftersøgning efter en gut til at håndtere bassens fire strenge lykkedes til sidst. Det blev Rasmus Visti, som Martin von Seelen ikke tøver med at udnævne til manden med de absolut grimmeste dansetrin i Nordjylland.

“Vores fælles mål med KopiBandet.DK er at skabe den bedste fest, og vi går aldrig ned på hits,” lover Martin von Seelen.

“Vi kommer altid med lækker lyd og et fedt lysshow, om vi spiller på Rembrandt eller om det er på Open Air eller en festival.”

Publiceret 07 December 2012 09:17