Den unge stregspiller Sara Thrue blev efter opgøret mod SønderjyskE kåret til kampens bedste spiller. Foto: Rene Munkhof Møller
Den unge stregspiller Sara Thrue blev efter opgøret mod SønderjyskE kåret til kampens bedste spiller. Foto: Rene Munkhof Møller
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Pokalhåndbold: Håndboldfest trods klart Hornslet IF nederlag til SønderjyskE

SønderjyskE slog Hornslet IF med 24-15 foran et veloplagt publikum i Hornslet Idræts- og Kulturcenter

Kampfakta

Santander Cup/Pokalturnering 5. runde
Hornslet (3.div) - SønderjyskE (1.div) 15-24 (10-13)
Torsdag 2. marts kl. 19.30 i Hornslethallerne

Målscorere for Hornslet IF:
Maja Hentze Andersen 3
Simone Handberg Pedersen 3
Sara Thrue 3
Linda Assing Christensen 2
Mai Søgaard Bang 1
Therese Due 1
Line Mayn 1
Ida Nielsen 1

Hornslet IF's holdopstilling:
Ida Egendal
Maja Hentze Andersen
Line Mayn
Ida Nielsen
Sara Thrue
Katrine Solgaard Jensen
Mathilde Kahr
Therese Due
Simone Handberg Pedersen
Mai Søgaard Bang
Julie Kristine Svendsen
Maria Pape Andersen
Linda Assing Christensen
Karin Rasmussen

SønderjyskE fra 1. Division var som forventet en for stor mundfuld for det ellers formstærke tophold i 3. Division Hornslet IF, da de to hold torsdag aften mødtes i Pokalturneringen Santander Cups 5. runde i Hornslet Idræts- og Kulturcenter.

Omkring 150 tilskuere skabte en intens stemning i hallen, og jubelen var stor, da hjemmeholdet efter små ti minutter kunne udligne til 3-3.

Men derefter strammede SønderjyskE grebet, fik slået hul og bragte sig foran med 11-4.

”SønderjyskE stillede med 1. Divisions nok bedste målmand Louise Egestorp, og vi havde virkelig svært ved at lave mål. Men vi kom godt tilbage og fik lukket hullet lidt til halvlegsstillingen 13-10,” fortæller Hornslet IF's cheftræner Max Christensen.

Faktisk var stillingen 13-9 ved pausefløjtet, men der var dømt frikast til Hornslet IF og Simone Handberg Pedersen scorede direkte på frikastet efter tidens udløb til halvlegsstillingen 13-10.

Hornslet løb tør for kræfter i 2. halvleg

I 2. halvleg viste den forventede klasseforskel sig, og da SønderjyskE på ny slog et hul, havde Hornslet IF's spillere ikke kræfterne til at slå igen.

”Vi laver kun fem mål i 2. halvleg og det var forventeligt, at vi løb tør for kræfter mod en modstander, der er vant til meget mere fart i 1. Division,” siger Max Christensen.

”Men vi spillede en rigtig fin kamp og det var en stor oplevelse for spillerne og hele klubben. Jeg synes det var fremragende, at vi kunne holde SønderjyskE nede på 24 scoringer. Begge vores målmænd stod en flot kamp,” siger Max Christensen om Maria Papes præstation de første 40 minutter og derefter veteranen Karin ”Goofy” Rasmussen, som stod de sidste tyve minutter som erstatning for den skadede Ida Egendal.

Alle Hornslet-spillere kom på banen

”Problemet var at vi scorede alt for få mål, men det kræver noget mere ned vi er vant til, når man står over for en af 1. Divisions måske bedste målmand. Men alle vores spillere forsøgte at byde ind med hvad de havde og alle spillere kom på banen og gjorde det godt,” siger Max Christensen.

Den unge stregspiller Sara Thrue blev efter kampen valgt til kampens spiller af klubbens bestyrelse.

Med nederlaget er Hornslet IF ude af Pokalturnering Santander Cup og kan nu koncentrere sig om de sidste fire kampe i turneringen, hvor holdet har alle muligheder for at sikre sig direkte oprykning til 2. Division.

”Stor ros til hjemmeholdet fra Hornslet for et super arrangement og vi ønsker dem held og lykke med oprykningen til 2.division,” lyder det optimistisk på SønderjyskE's hjemmeside efter kampen.

Næste kamp er lokalopgøret mod Åstrup/Hammelev-Grenaa i Åstruphallen søndag 12. marts kl. 17.30.

Publiceret: 04. Marts 2017 11:53

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!