Copenhagen Drummers vender tilbage til Kulturhuset Pavillonen med deres jubilæumsshow.

Copenhagen Drummers vender tilbage til Kulturhuset Pavillonen med deres jubilæumsshow. Foto: Morten Stricker, Ritzau Scanpix

Nye trommelyde i Pavillonen

Copenhagen Drummers vender tilbage med sjovere og vildere show

Af
Søren Andersen

GRENAA Copenhagen Drummers er tilbage i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa 22. februar næste år med et jubilæumsshow, hvortil billetsalget indledes 22. maj.

"Vi er enormt glade for at kunne præsentere Copenhagen Drummers på deres 10 års jubilæumstur med et spritnyt show - sjovere, vildere og endnu mere fantastisk," siger Jesper Jul fra Pavillonen.

I 2020 har Copenhagen Drummers 10 års jubilæum, og i den forbindelse er de erfarne københavnske trommeslagere klar med et nyt og skræddersyet trommeshow, som bliver en gigantisk fejring af jubilæet på deres mest omfattende Danmarksturné til dato.

30.000 mennesker har de seneste år købt billetter til deres shows, som både anmeldere og publikum har taget fantastisk godt imod med ord som ‘energifyldt, medrivende, overraskende, fabelagtigt og imponerende’.

Copenhagen Drummers er kendt for at levere et trommeshow uden sidestykke, og med deres nyeste show er der lagt op til et brag af en fest, når publikum i løbet af 90 minutter tages med ind i drengenes fantasifulde univers. Et univers skabt ud fra deres originalitet samt passion for musik og koreografi.

Copenhagen Drummers blev for alvor sat på verdenskortet, da de for 10 år siden vandt Talent 2010 2010 på DR1. Siden dengang har de spillet mere end tusind shows i både ind- og udland, og i 2013 kulminerede det, da de sammen med Emmelie De Forest vandt Det Internationale Melodi Grand Prix.

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. I en verden bygget op om traditioner og historie, og en firkantet hverdag fyldt med regler for, hvordan trommespil skulle udføres, opstod et kreativt behov. Det var her Copenhagen Drummers blev skabt som et fristed for skæve idéer og tanker omkring, hvordan trommespil også kunne udføres. Kombinationen af disciplin, præcision, talent og lysten til at udforske alle facetter trommespillet, er blevet opskriften på deres succes.

Publiceret 19 May 2019 00:00