De velkendte medarbejdere fortsætter i den nye Synoptik i Grenaa. Fra venstre Hans Aagaard, Tina Nyhuus, Dorte Bruun og Finn Tornbjerg.

De velkendte medarbejdere fortsætter i den nye Synoptik i Grenaa. Fra venstre Hans Aagaard, Tina Nyhuus, Dorte Bruun og Finn Tornbjerg. Pressebillede

Synoptik rykker ind i Grenaa

Efter 35 år bliver Grenaa Special Optik nu til en Synoptik. Ejer og butikschef i Grenaa Special Optik, Hans Aagaard, fortsætter som ny butikschef i Synoptik

Af
Søren Andersen

GRENAA Indtil nu har det ikke været muligt at købe et par briller fra Synoptik på Djursland, men det bliver der lavet om på nu. For mandag 27. maj bliver Grenaa Special Optik nemlig til Djurslands første Synoptik-butik.

Billedetekst: De velkendte medarbejdere i den nye Synoptik i Grenaa. Hans, Tina, Dorte og Finn.

Den hidtidige ejer af Grenaa Special Optik, Hans Aagaard, bliver ny butikschef i Synoptik på Storegade 3, og det ser han frem til: "Jeg glæder mig meget til at blive butikschef. Hverdagen bliver nok meget det samme som hidtil med tæt kundekontakt og synsprøver, så på det område vil det nok ikke adskille sig særlig meget fra min tid som selvstændig. Det vigtigste for mig er, at kunderne er tilfredse, og at jeg har en god dialog med dem," siger Hans Aagaard, som startede Grenaa Special Optik for 35 år siden og har drevet butikken siden.

Selvom butikken får et nyt navn, vil det stadig være muligt at genkende ånden fra Grenaa Special Optik. Den nye Synoptik vil nemlig blive drevet af de samme garvede medarbejdere, som har været i forretningen i alt fra 15 til 35 år.

Det bedste fra begge verdener

"Sammenlægningen betyder både nye udfordringer og muligheder," mener Hans Aagaard. Han glæder sig især til at kunne sætte Synoptiks kvalitetsstempel på sine optiske undersøgelser.

"Synoptik har nogle høje standarder, når det kommer til at lave synsprøver og sundhedstjek. Priserne bliver også skarpere, og der er et stort bagland fra Synoptik, som understøtter driften af butikken. Samtidig er det vigtigt for os at bevare den gode kontakt med kunderne, som vi har opbygget gennem de sidste 35 år. Så jeg håber, at det bliver det bedste fra begge verdener," siger Hans Aagaard.

Publiceret 15 May 2019 11:30