Bandet 'The William Blakes' spiller på Pavillonen. Pressefoto

Bandet 'The William Blakes' spiller på Pavillonen. Pressefoto

Bandet 'The William Blakes' giver koncert

Pladeaktuelle efter fem års pause

Grenaa Så er der besøg af bandet 'The William Blakes'. De kommer og spiller på Pavillonen 22. november klokken 20.

The William Blakes debuterede i 2008 med pladen ‘Wayne Coyne’ og udgav i årene efter fem plader – en hvert år. De modtog i 2011 en DMA for Årets Orkester og Årets Album. De fik Kronprinsparrets Stjernedryspris og blev håndplukket til at varme op for Arcade Fire i Ballerup Super Arena.

Siden 2014 har bandet ikke udgivet en plade, men i marts udkom endelig deres syvende album ‘1991’. Et album hvor målet har været at skrive store sange med store arrangementer, og at indspille dem live i samme rum.

“Vi er gået efter at genskabe en musik, nogen af os lyttede til, da vi var børn,” siger Kristian Leth.

“De nye numre er klaversange, ligesom hos mine gamle helte Supertramp, Elton John og The Beatles. De er stilistisk et godt stykke fra The William Blakes’ første plader.”

Selv om den nye plade er den første i fem år, har bandet alligevel spillet en række koncerter i løbet af 2018 på blandt andet Huset-KBH.

Fire venner

The William Blakes er et band, der består af fire bedste venner, der har kendt hinanden, siden de var teenagere. De begyndte deres musikalske karrierer sammen, da de mødtes, men det var først i deres tyvere, at de grundlagde bandet opkaldt efter den visionære engelske poet: Ud fra ideen om at skabelsen af musik er en radikal, fri og spirituel handling. Noget både plader og koncerter bærer præg af. Forsalget til koncerten starter til maj på www.pavillonen.dk

Publiceret 15 April 2019 10:00