29-årig mand er varetægtsfængslet for grov vold i hjemmet.

31-årig mand er idømt fire måneders ubetinget fængsel for grov vold mod sin søster. Foto: Adobe Stock

31-årig mand dømt for grov vold mod søster

Grenaa En ikke-tidligere straffet 31-årig mand fra Grenaa blev torsdag 11. april ved Retten i Randers idømt fire måneders ubetinget fængsel for at have udsat sin søster for grov vold den 21. januar i år.

Den 31-årige mand blev anholdt den 22. januar 2019, efter Østjyllands Politi få timer forinden modtog en anmeldelse fra skadestuen i Randers, hvor den 31-åriges nu 39-årige storesøster var blevet indlagt. Hun havde bl.a. pådraget sig en mindre hjerneblødning, brækket næse, knækkede tænder i både over- og undermund samt blodunderløbne mærker på hals og ansigt.

Dagen efter, den 23. januar, blev den 31-årige fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Kvælertag og voldsomt spark

Den 31-årige blev dømt for ved episoden på en adresse i Grenaa blandt andet at have tildelt søsteren flere slag i ansigtet, kvælertag og ved med flere meters tilløb at have tildelt hende et meget kraftigt spark i ansigtet, hvorved hun mistede bevidstheden.

Retten lagde vægt på de skader, som den 39-årige var blevet påført, og at den 31-årige ikke var tidligere straffet, samt at volden var udøvet efter en vis uoverensstemmelse mellem den 31-årige og søsteren.

Anklagerfuldmægtig Jacob Gents er tilfreds med, at den 31-årige nu er dømt i sagen:

”Jeg er tilfreds med, at den 31-årige nu er fundet skyldig i at have udsat sin søster for grov vold med betydelige skader til følge”, udtaler Jacob Gents.

Den 31-årige mand modtog dommen.

SC

Publiceret 15 April 2019 10:16