Der er plads til flere frivillige til at drive genbrugsbutikken i Storegade i Grenaa.

Der er plads til flere frivillige til at drive genbrugsbutikken i Storegade i Grenaa. Pressebillede

Genbrugsbutik mangler frivillige

Dansk Folkehjælp savner arbejdskraft i butikken i Storegade i Grenaa

Af
Søren Andersen

GRENAA Går man med lysten til at gøre en indsats som frivillig, så er chancen der i Dansk Folkehjælps Genbrugsbutik i Storegade i Grenaa. Her søger man frivillige, som har lyst til at være én af mange, som skaffer midler til arbejdet både lokalt og på landsplan.

Dansk Folkehjælps Genbrugsbutikker har til formål at bidrage med deres overskud til organisationens arbejde, som sociale projekter for udsatte børn – lokalt og på landsplan.

Overskuddet, som butikken i Grenaa laver, bruges primært til afdelingens julehjælp, men bidrager også til organisationens jule- og feriehjælp. Alle midler bruges i Danmark og hovedparten af dem kommer lokale børnefamilier i Norddjurs kommune til gode.

"Vi søger frivillige, som vil engagere sig i vores butik, og møde vores kunder med et smil. Du skal indgå i et samarbejde med de øvrige frivillige i butikken, og må gerne være kreativ. Hvis du har erfaring med arbejde i en butik, er det dejligt, men absolut ikke et krav. Men du skal være indstillet på at arbejde ud fra Dansk Folkehjælps værdigrundlag, som bl.a. er, at alle, der deltager i Dansk Folkehjælps opgaver og aktiviteter, og som er modtagere af organisationens hjælp, er velkomne, og vi betragter alle som en mulig ressource for vores formål og arbejde. Enhver vil blive mødt med åbenhed og respekt. Der lægges vægt på at tilbyde en tryg atmosfære, hvor alle kan komme til orde. Dansk Folkehjælps frivillige arbejde udføres inden for rammerne af organisationens kendetegn og motto "Hjælp os at hjælpe andre",fortæller Anni Staub fra Dansk Folkehjælp.

Publiceret 27 March 2019 11:45