Michael Vejlstrup (LA) har af familie- og arbejdsmæssige årsager ønsket at udtræde af sit udvalg og de to råd, han har siddet med i.

Michael Vejlstrup (LA) har af familie- og arbejdsmæssige årsager ønsket at udtræde af sit udvalg og de to råd, han har siddet med i.

Liberal Alliance-politiker forlader politisk udvalg

Af
Simon Carlson

Norddjurs Liberal Alliances medlem af kommunalbestyrelsen i Norddjurs Kommune Michael Vejlstrup forlader politiske det politiske udvalg, og de to fagråd, som han siden sin indtræden i kommunalbestyrelsen sidste år har siddet med i.

Det blev besluttet på tirsdagens møde i kommunalbestyrelsen, hvor Michael Vejlstrup af arbejds- og familliemæssige årsager havde ønsket at få lov at udtræde af henholdsvis Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget, Handicaprådet og Djurslands Udviklingsråd.

Kommunalbestyrelsen behandlede de tre anmodninger en ad gangen, og alle tre ønsker om at blive fritaget for hvervene blev imødekommet

Herefter behandlede kommunalbestyrelsen udpegningerne af de personer, som skal indtræde i udvalget og de to råd i stedet for Michael Vejlstrup.

I Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget indtræder Venstres Kasper Bjerregaard. I Djursland Udviklingsråd indtræder Liberal Alliances Sebastian Rode-Møller Graunert. I Handicaprådet indtræder et medlem af Venstres gruppe i kommunalbestyrelsen. Der er endnu ikke sat navn på, hvem det bliver.

Publiceret 20 March 2019 10:41

SENESTE TV