Butikschef i Grenaa Martin Stegmann er glad for at byde kunderne velkommen i en splinterny jem & fix-butik.

Butikschef i Grenaa Martin Stegmann er glad for at byde kunderne velkommen i en splinterny jem & fix-butik. Foto: Søren Andersen

Så er der kommet liv til Hesselvang: jem & fix i nye lokaler

Kommunalt erhvervsområde har haft svært ved at lægge fra land

Af
Søren Andersen

GRENAA Med mere end 30 års erfaring ved byggemarkedskæden jem & fix efterhånden, hvad der skal til for at holde et brag af en åbningsfest, og med åbningen i de nye lokaler på Hesselvang 7 i Grenaa søndag er kæden nu oppe på hele 119 butikker i Danmark.

Jem & Fix har som de første valgt at etablere sig i området ved Hessel uden for byskiltet - et kommunalt erhvervsområde, som har haft ualmindeligt svært ved at lægge fra land, men nu sker der noget i området - efter Jem & Fix-flytningen fra Rugvænget.

Hvad går du efter? En praktisk plantekasse fyldt med farverige stedmoderblomster eller måske en ny plæneklipper til det forårsgrønne græs. Der er meget mere end gode byggematerialer og praktisk værktøj at vælge imellem i byens lavprisbyggemarked, der henvender sig til alle, der godt kan lide at ordne små og store projekter i sin bolig eller have.

Alt til gør det selv-folket

Udegården huser blandt andet masser af brædder, hegn og plantesække, og når man træder inden for kan man finde alt fra grill og maling til vvs-artikler. Så rammerne og varerne er på plads, og butikschef Martin Stegmann og team var søndag klar til at skyde gang i et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel.

"Vores nye butik er fyldt til randen med lutter gode lavprisvarer til skarpe åbningspriser både ude og inde. Vi glæder os alle til at byde de lokale kunder velkommen i de nye rammer, og til de morgenfriske var der kaffe og kage på åbningsdagen," fortæller butikschef Martin Stegmann, der melder om stor interesse for at kigge ind i den nye butik.

Kæden jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om.

Åbent hver dag

"Det har vi også altid oplevet i Grenaa, hvorfor vi nu synes, at det var tid til nogle friske lokaler på Hesselvang, og budskabet til gør det selv-folk i Grenå er klart. Vi holder åbent hver dag fra kl. 8–19, så selv hvis man ikke nåede forbi på åbningsdagen, er der rig mulighed for at kigge forbi senere på ugen, hvis man har et projekt, der skal klares, eller bare gerne vil gøre en ekstra god handel i åbningsugen, fortæller jem & fix’ HR- og driftschef Peter Nyboe.

Kæden jem & fix er et moderne lavpris-byggemarked i vækst med cirka 1700 medarbejdere fordelt på 119 butikker i Danmark med hovedkontor i Vejle og 48 butikker i Sverige og fire i Norge.

Målet er at skære alle fordyrende omkostninger væk for at sikre kunderne den laveste pris.

Publiceret 18 March 2019 14:06

SENESTE TV