Kim Boye og Pernille Aalund mødte hinandne i en sen alder - og kommer fra vidt forskellige miljøer.

Kim Boye og Pernille Aalund mødte hinandne i en sen alder - og kommer fra vidt forskellige miljøer. Foto: Søren Bidstrup, Ritzau Scanpix

Et umage par går på scenen

Pernille Aalund og Kim Boye holder foredrag i Pavillonen i Grenaa

Af
Søren Andersen

GRENAA Det er et umage par, der torsdag 21. februar klokken 19 går på scenen i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Pernille Aalund og Kim Boye leverer efter sigende en sprudlende, provokerende og hudløs ærlig aften med to skønne mennesker, der bestemt ikke er enige i alt, men som giver plads til forskelligheden og dyrker den.

Et foredrag om jalousi, flirt, utroskab, delebørn, forelskelse, illusioner, begær og millimeterdemokrati, positiv energi og ikke mindst om at være den bedste udgave af sig selv.

Kim og Pernille mødte hinanden i en voksen alder. Bag dem har de begge flere hold børn og en masse erfaringer omkring køn og kærlighed, som de hver især rundhåndet deler ud af. Kim Boye er en tidligere professionel fodboldspiller, uddannet terapeut og i dag coach for professionelle sportsfolk – kendt som den mentale kriger.

Pernille Aalund er et kendt ansigt i offentligheden, hvor hun både har givet den som chefredaktør, studievært, forfatter og foredragsholder. Sammen komplementerer Pernille Aalund og Kim Boye hinanden på sublim vis, når talen falder på kønsroller, jalousi og alt andet, der følger lige i hælene på kærligheden.

Publiceret 17 February 2019 00:00