Sofie Vogt - nummer to fra venstre - skåler med de andre deltagere og vært Christian Degn efter at have gættet ejendomspriser i Hammerslag.

Sofie Vogt - nummer to fra venstre - skåler med de andre deltagere og vært Christian Degn efter at have gættet ejendomspriser i Hammerslag. Foto: DR

Grenaa-mægler med i Hammerslag

Sofie Vogt på skærmen som en del af Vestholdet

Af
Søren Andersen

GRENAA Hammerslag er en af de solide succes'er på DRTV. Det rullede først over skærmen i 1994 med Frode Munksgaard som vært, men i 2019-udgaven er det Christian Degn, der styrer løjerne.

Og i de næste to udsendelser er det med en Grenaa-ejendomsmægler som deltager på Vestholdet, når der skal gættes salgspriser.

Det er Sofie Vogt, der er indehaver i Home i Grenaa.

Hun blev først castet og fik grønt lys, så hele uge 4 gik med optagelser. Det kom der to udsendelser ud af, og de kan ses onsdag klokken 20 på DR1 i denne og i næste uge.

Og senere venter nye optagelser og nye udsendelser med Sofie på skærmen.

"Det er super sjovt at være med og forberedelse er umuligt. Vi ved ikke, hvor i landet vi havner. Telefoner og andre datakilder bliver taget fra os," siger Sofie Vogt, der ser frem til at levere god underholdning som mægler på udebane.

"Jeg har tidligere haft en ejendom med, som jeg har solgt på Kalkværksvej i Grenaa, så at stå på den anden side og skal gætte, er en sjov mulighed, som jeg gerne ville gribe, da chancen kom. Det er fascinerende at være med og se en tv- produktion og hvor meget teknik, forberedelse og udstyr, dette kræver. Jeg har mødt en masse spændende og dedikerede mennesker og håber der kommer noget underholdende tv ud af det," siger Sofie Vogt.

Publiceret 11 February 2019 00:00

SENESTE TV