På Fitness Tryday kan man kickstarte formen og finde sin fitnessfavorit.

På Fitness Tryday kan man kickstarte formen og finde sin fitnessfavorit. Pressebillede

Prøv kræfter med fitness

Åstrup Fitness klar med smagsprøver på aktiviteter

Af
Søren Andersen

GRENAA Har du lyst til at komme i gang med at træne? Eller måske prøve en anden form for træning, end du er vant til?

Så er det oplagt at hoppe i træningstøjet søndag 27. januar klokken 13 og tage til Fitness Tryday i Åstrup Fitness ved Åstrup Hallen, hvor du kan prøve om fitness er noget for dig.

Det er Åstrup Fitness som står bag arrangementet, der holdes samme dag i foreninger med fitness landet over.

"Udover at give deltagerne en sjov dag og nogle gode træningsoplevelser, håber vi, at endnu flere får lyst til at dyrke fitness hos os. Foruden at give smagsprøver på vores fitness, vil vi nemlig gerne vise, at vi er en forening med plads til alle," siger Maria Zelina Storborg, som er med til at arrangere foreningens Fitness Tryday – og som selv er instruktør.

Man behøver ikke at have trænet før eller at være medlem for at deltage i Fitness Tryday. Idéen er nemlig, at man helt uforpligtende kan prøve forskellige fitnessaktiviteter.

I Åstrup Fitness er der mulighed for at prøve helt nye Tomahawk Life Fitness IC7 cykler og forskellige typer holdtræning fx Zumba, HitFitDance, Core Træning og CrossDance samt naturligvis styrketræning.

"Vi håber selvfølgelig, at nogle af deltagerne får lyst til at melde sig ind efterfølgende," siger Maria Zelina Storborg, som er formand for Åstrup Fitness.

Publiceret 24 January 2019 00:00