Chefstillingerne i den nye skolestruktur i Norddjurs blev besat efter tre dage med jobsamtaler på Kystvejens Hotel og Konferencecenter.

Chefstillingerne i den nye skolestruktur i Norddjurs blev besat efter tre dage med jobsamtaler på Kystvejens Hotel og Konferencecenter. Pressebillede

Skolechefer til jobsamtaler på hotel

Det resulterede i en regning på 28.000 kroner - helt i orden mener udvalgsformand

Af
Søren Andersen

NORDDJURS Selv om Norddjurs Kommune har været igennem en spareøvelse, der virkelig gør ondt og resulterer i skattestigning, dårligere service og massive fyringer, så endte det med en regning på 28.000 kroner, da man skulle finde ud af, hvordan ledelsesstrukturen skal være fremover i kommunens skolevæsen.

Selv om kommunen råder over mødelokaler på rådhusene og vel også på skolerne, så valgte ledelse og ansættelsesudvalg at sætte sig selv og kandidaterne stævne på Kystvejens Hotel og Konferencecenter ved Grenaa Strand.

Den beslutning står formanden for Børne- og Ungdomsudvalget, Mads Nikolajsen, SF, gerne på mål for.

Brug for diskretion

"Jeg har fået besked om, at der ikke var andre lokaler til rådighed og at man ikke kunne være andre steder, fordi der var brug for en vis diskretion til ansættelsessamtalerne. De 28.000 kroner, som regningen løb op i, er ikke taget fra skolernes budget, men fra forvaltningens - og kommunen har betalt for lokaleleje i tre dage. Der er blevet serveret kaffe, the, rundstykker - og en sandwich til frokost. Selv hvis man havde valgt at give de 25-35 deltagere en afsluttende middag og såmænd et glas vin, ville jeg ikke have noget imod det," siger Mads Nikolajsen.

Han mener, at de medarbejdere og forældrerrepræsentanter, som deltog i samtalerne, yder et stort stykke arbejde i det daglige.

Generelt siger han, at Norddjurs Kommune i dag bruger Kystvejens Hotel og Konferencecenter langt mindre end tidligere. Og kommunen har en indkøbsaftale med stedet, så man har en fordelagtig pris på at benytte det.

"Men jeg vil nu tage initiativ til at få vurderet om aftalen om en lokalpris på hotellet er den rette. Vi har brug for lokaler uden for rådhuset, og der er fin, god service, men vi har brug for at sammenligne med andre," siger Mads Nikolajsen.

Og resultatet af de tre dages møder er denne ledelsesstruktur:

Område Øst

Aftaleholder: Jacob Hørlyk. Skoleområdet: Allan Vestrup, Kirsten Mandrup, Thomas Olesen, Christine Elkjær Storgaard, Gary Edward Taylor. Dagtilbudsområdet: Birgitte Chalmer Rasmussen, Jan Nielsen, SFO, Søren Juul Pedersen, SFO.

Område Nord

Aftaleholder: Jonna Nielsen. Skoleområdet: Mette Hørlyk, Carsten Schmidt Sommergren, Mogens Fredensborg. Dagtilbudsområdet: Bruno Moldrup, Bente Laursen.

Område Midt

Aftaleholder: Karsten Refsgaard. Skoleområdet: Christian Sloth, Merete Holm. Dagtilbudsområdet: Palle Dausell, Lise Svane.

Publiceret 22 January 2019 00:00