Creole Cats fra Silkeborg leverer musikken til nytårsfesten i Djurslands Jazzklub.

Creole Cats fra Silkeborg leverer musikken til nytårsfesten i Djurslands Jazzklub. Pressebillede

Jazzklubben starter året med nytårsfest

Creole Cats er publikumsfavoritter i Grenaa

Af
Søren Andersen

GRENAA Som det sig hør og bør, starter det ny jazzår i Grenaa med en nytårsfest. Sådan har det været hvert år siden den nuværende jazzklub blev stiftet i 2003. Traditionen var dog tæt på at blive brudt, fordi bestyrelsen af økonomiske årsager planlagde at droppe festen.

Men så kom et velspillende band, Creole Cats, på scenen i maj sidste år, og det var medlemmerne så glade for, at de entydigt pegede på, at nytårsfesten burde gennemføres, og naturligvis med Silkeborg-bandet som musik-leverandør. Og det bliver den så på lørdag klokken 19 på Hotel Marina.

Creole Cats har en bred vifte af New Orleans-jazz på programmet, men der er også plads til danske evergreens som ”Sidder på et værtshus”, ”Så længe jeg lever” og flere andre. Forbilleder er Louis Prima, Louis Jordan samt Just og Frost. Også boogie-woogie-musikken fylder pænt i repertoiret.

Creole Cats kommer som sagt fra jazzglade Silkeborg, og besætningen er: Stig Fisker, trompet, guitar, banjo og vokal, Kim Jensen, klarinet, alt-, tenor-, baryton-sax, og vokal, Nicolai Øgendahl Brandt, piano og vokal, Ivan Laugesen, kontrabas, og Mads Holck Mogensen, trommer og vokal.

Publiceret 11 January 2019 11:52