Flemming Sørensen og Mathilde Damborg giver koncert i Simon Peters Kirke på Grenaa Havn.

Flemming Sørensen og Mathilde Damborg giver koncert i Simon Peters Kirke på Grenaa Havn. Pressebillede

Koncert i Simon Peters Kirke

Af
Søren Andersen

GRENAA Så er der traditionen tro julekoncert i Simon Peters Kirke på Grenaa Havn - i år sker det torsdag 20. december klokken 19.

Mathilde Damborg og Flemming Sørensen er trofaste mod deres kirkekoncertsteder på Djursland. De var for nylig i Glesborg og runder nu Simon Peters Kirke, hvor man kan se frem til en dejlig koncert med danske og engelske julesange og salmer. Duoen vil fremføre nye og ældre julesange.

Mathilde Damborg, der stammer fra Gjerrild, har afsluttet sin uddannelse som lærer i Aalborg i sommer. Med fine resultater ikke mindst i musik.

Hun giver med sin flotte stemme sangene et flot udtryk, meget nærværende og en stor oplevelse. Mathilde har erfaring fra mange stilarter og har sunget i bands og har også været kirkesanger i Aalborg mens hun studerede til lærer.

Flemming Sørensen har afsluttet sin organistuddannelse på Vestervig Kirkemusikskole. Han er idag ansat i Grenaa sogn, Thorsø høje og Rimsø/Kastbjerg sogne.

Det giver en hverdag som organist der er meget forskellig med mange spændende opgaver. Og på Djursland har han spillet til selskaber af enhver art i gennem 33 år.

I år har de den glæde at have en dygtig kontrabassist med fra Aarhus. Peter Friis, og han spiller til daglig blandt andet sammen med Christian Kvella.

Denne aften er der lagt op til sang og musik med en flot stemme fra Mathilde og god opbakning fra Flemming Sørensen og Peter Friis.

Publiceret 16 December 2018 00:00