Jane Christensen er ny konservativ folketingskandidat på Djursland.

Jane Christensen er ny konservativ folketingskandidat på Djursland. Pressebillede

Ny K-kandidat på Djursland

Jane Christensen fra Hornslet skal fiske lokale stemmer til de konservative

Af
Søren Andersen

DJURSLAND De konservative vælgerforeninger på Djursland har på opstillingsgeneralforsamling den 5. november valg ny folketingskandidat. Her valgte man Jane Christensen som ny folketingskandidat som afløser for Søren Vanting, der ved valget i 2015 var på en håbløs opgave for at opnå valg. 99 personlige stemmer blev det til i de to Djurslands-kommuner - en fjerdedel af Naser Khaders stemmetal i Djurs Kredsen.

Jane Christensen er bosiddende i Hornslet. Hun har en række uddannelser indenfor frisørfaget, kosmetologi og kostvejledning. Derudover har hun været selvstændig erhvervsdrivende.

Politisk har hun engageret sig i en konservativ vælgerforening, deltaget i en socialpolitisk baggrundsgruppe for folketingsmedlem.

Hun har været opstillet for Det Konservative Folkeparti til kommunalvalg og til regionsrådsvalg.

Jane Christensen var i forvejen opstillet og valgt som kandidat til det kommende Europa Parlamentsvalg i 2019.

Og senest er hun nu så også opstillet og valgt som folketingskandidat i Djurs Kredsen. Hun siger i en pressemeddelelse, at hun glæder sig til at arbejde for Djursland i forbindelse med den kommende valgkamp, de kommende vælgermøder og det kommende folketingsvalg, som jo vil komme inden midten af juni næste år.

Publiceret 08 November 2018 15:05

SENESTE TV