Djurslands Bank fik onsdag 7. november hjælp af otte piger fra Grenaa Gymnasium, som tjente penge for Operation Dagsværk. Der var heldigvis plads til både hygge og sjov, imens pakkeriet stod på.

Djurslands Bank fik onsdag 7. november hjælp af otte piger fra Grenaa Gymnasium, som tjente penge for Operation Dagsværk. Der var heldigvis plads til både hygge og sjov, imens pakkeriet stod på. Pressebillede

Gymnasieelever pakkede breve til Operation Dagsværk

Otte glade piger var i arbejdstøjet

Af
Søren Andersen

GRENAA Onsdag 7. november er dagen for det årlige arrangement Operation Dagsværk, hvor formålet i år var at samle penge ind til at støtte unge i Grønland.

Djurslands Bank inviterede otte glade piger fra Grenaa Gymnasium inden for. De var trukket i arbejdstøjet for Operation Dagsværk.

"Vi er rigtigt glade for pigernes hjælp og er samtidigt glade for at kunne bakke op om et projekt som Operation Dagsværk," siger marketingchef Louise Ringsted.

Opgaven lød på at pakke 1.800 breve, som snart skal sendes ud til bankens yngste kunder. Derudover er der gang i gavepapirsindpakning af cirka 1.000 pakker.

Publiceret 07 November 2018 15:18

SENESTE TV