Efterårsferien er fyldt med friluftsliv og friskfangede flyndere.

Efterårsferien er fyldt med friluftsliv og friskfangede flyndere.

Efterårsferien byder på drager der flyver, friske fisk og nørderi i et telt

Kyst- og Fjordcentret inviterer til masser af friluftsliv

Overskriften for aktiviteterne på Kyst- og Fjordcentret er som ofte noget man kan forbinde med friluftsliv. I skolernes efterårsferie er der igen friske tilbud.

Mandag den 15. Oktober er dragedag på Grenaa Naturskole. I tidsrummet mellem 11 – 15 er drageværkstedet åbent og det vil være muligt at bygge slædedrager m.fl. Man betaler for udelukkende for materialerne. Der er åbent såvel i drageværkstedet som i Laboratoriet hvor der er mulighed for at klappe en krabbe. Tag gerne en madpakke med. Det er desuden muligt at købe kaffe og pandekagedej.

Tirsdag den 16. Oktober begynder med Fisketur efter nedgarn. Det vil sige garn, der står på bunden og primært fisker efter skrubber. Vi har sat garnene dagen før, og du kan som gæst komme med ud og røgte dem. Selve sejlturen er altid en oplevelse, men centret vil ikke lægge skjul på, at man også håber på at fange nogle fisk. Fangsten skal naturligvis kigges grundigt på og derefter tilberedes på bål. Dagen fortsætter med drageværksted hvor du i Naturværkstedet kan bygge bl.a. Slædedrager. Langt de fleste af Fjordcentrets øvrige aktiviteter er også en mulighed.

Onsdag den 17. Oktober er store trænørde dag, hvor der skal snittes små figurer, lave tegnekul, bage kager på bålet i den store lavvu, og så vil vi udendørs lave flitsbuer.

Torsdag den 18. Oktober er det tid til den traditionsrige fisketur med fiskestænger til Kanaløen. I timen mellem 10 og 11 kan du blive sejlet over til Kanaløen. Her vil en Kyst- og Fjordcentrets naturvejledere være med til at fiske, tænde bål og snakke om fugle, fisk og natur. Tag den gode madpakke med og tøj til udendørs ophold, for hjemturen bliver først imellem 14 og 15.

Priser og meget mere information kan du finde på www.kystogfjordcentret.dk

Publiceret 10 October 2018 17:40