Det nye team i Randers er klar til at tage imod området nye og gamle kunder. Pressefoto.

Det nye team i Randers er klar til at tage imod området nye og gamle kunder. Pressefoto.

Djurslands Bank åbner ny filial

Djurslands Bank med hovedsæde i Grenaa slår nu dørene op for bankens nyeste filial. I Randers har håndværkerne nemlig været i gang hele sommeren for at gøre Djurslands Banks nye lokaler klar til åbning. De åbnede i mandags for byens borgere, som nu får et nyt alternativ til de andre pengeinstitutter i byen, skriver Djurslands Bank i en pressemeddelelse.

"Vi har glædet os utroligt meget til at åbne dørene op. Vi har selvfølgelig været i gang i et stykke tid med at forberede os, så vi er godt klædt på til at møde Randes," fortæller områdedirektør Peter Møller, som udover ansvaret for bankens Område Djursland er daglig leder for den nye afdeling i Randers.

Områdedirektøren har sammensat et team af lokalkendte rådgivere, som kommer fra andre pengeinstitutter i Randers, og en række rådgivere som har erfaring fra andre af Djurslands Banks afdelinger.

"Jeg er meget stolt af vores team, hvor vi fra dag 1 kan tilbyde både kompetent privat- og erhvervsrådgivning. Dét at vi har en lang række rådgivere, som kender Randers og lokalsamfundet, er faktisk et krav fra min side; jeg tror på, at det er med til at skabe det helt nødvendige tillidsforhold mellem kunde og bank, hvilket er med til at give værdi for den enkelte, siger Peter Møller.

Publiceret 20 August 2018 10:21