Jesper Rasmussen er selv blevet ekspert i at grille med træpiller - og sælger nu videre på nettet.

Jesper Rasmussen er selv blevet ekspert i at grille med træpiller - og sælger nu videre på nettet. Pressebillede

Grill med træpiller

Webshop med base i Gjerrild sælger på et marked præget af hård konkurrence

Af
Søren Andersen

GJERRILDMed base i Gjerrild sælger ægteparret Ida og Jesper Rasmussen grill, hvor varmen leveres af træpiller og parret fortæller, at salget af træpillegrills og tilbehør fra amerikanske Traeger er nærmest eksploderet fra foråret ramte Danmark.

"Vi er som den eneste "lille" forretning blevet forhandlere af Traeger og interressen og lysten fra kunderne til at handle ved os er meget stor. Vi matcher fint prisen mod de større byggemarkeder og med vores beskedene størrelse har vi haft muligheden for at specialisere os i Traeger - hvilket kunderne efterspørger. Man bliver også god til et produkt som man selv bruger til hverdag," siger Jesper Rasmussen.

Webshoppen er ejet af ægteparret Jesper og Ida, hvor Jesper står for den daglige drift.

"Vi har eksisteret siden foråret 2017 og siden april i år har vi suppleret med fysisk showroom i Gjerrild. Træpillegrills er fremtiden inden for grill. Nemmere end en gasgrill og med en autentisk røgsmag fra træpillerne," siger Jesper, som kan mærke folk efterspørge parrets "hands-on" viden om Traeger grill, som de ikke kan få i de store byggemarkeder.

Hvad er en træpillegrill så? En træpillegrill er en type af grill, der fyres op med fødevaregodkendte træpiller, som man i princippet også kender dem fra stoker-fyret i garagen. Med en række forskellige trævarianter kan man variere smagen på sin grill, og med den præcise digitale temperaturstyring kan man indstille sin grill på den temperatur, man ønsker. Al betjening af grillen foregår enten via mobil-app eller det digitale display på grillen. Priserne starter fra 5.500 kroner til 23.000 kr.

Publiceret 31 July 2018 14:19