Jens Meilvang har fået styrket sine chancer for at komme i Folketinget efter, at LA Randers har meddelt, at de støtter ham og vil arbejde for, at han får et sæde på Christiansborg: Foto: Lars Norman Thomsen

Jens Meilvang har fået styrket sine chancer for at komme i Folketinget efter, at LA Randers har meddelt, at de støtter ham og vil arbejde for, at han får et sæde på Christiansborg: Foto: Lars Norman Thomsen

LA Randers kaster en politisk appelsin i Jens Meilvangs turban

Til det kommende folketingsvalg støtter Liberal Alliance Randers debuterende Jens Meilvangs folketingskandidatur

Af
Lars Norman Thomsen

FOLKETINGSVALG Jens Meilvang har gjort så stærkt et indtryk på partifællerne i Randers, at kronjyderne har kastet deres kærlighed på udvalgsformanden for Miljø og Teknik i Norddjurs.

Kronjydernes kærlighed til Meilvang kommer til udtryk ved, at Liberal Alliance Randers nu har valgt at støtte Jens Meilvangs folketingskandidatur sammen med Liberal Alliance Djursland.

På et opstillingsmøde tidligere på året, blev Jens Meilvang valgt som nr. 3 i Østjyllands Storkreds på Liberal Alliances liste til det kommende folketingsvalg. Dermed er Jens Meilvang nu placeret som første kandidat efter Transportminister Ole Birk Olesen og siddende MF’er Carsten Bach.

”Vi støtter Jens af flere grunde. Først og fremmest har vi et godt indtryk af Jens, som vi har samarbejdet med flere gange før. Samtidig har Jens rødder i Randers, og er bevidst om de udfordringer vi står med i forhold til infrastrukturen i og omkring Randers og Djursland. For os er det vigtigt, at den kandidat, vi støtter, lytter til sit bagland, og det gør Jens. Derudover bor Jens i Auning, og er dermed den LA kandidat, der bor tættest på Randers," udtaler Morten Andersen, formand Liberal Alliance Randers i en pressemeddelelse.

”Jeg er glad og stolt over, at Liberal Alliance i Randers har valgt at bakke op om mit kandidatur. Jeg ser også Randers som min hjemmebane, hvor jeg både har gået i folkeskole og handelsskole. Jeg føler, jeg kender Randers rigtig godt og har et godt indblik i de opgaver, Randers står overfor – bl.a. omkring infrastruktur. Jeg glæder mig til samarbejdet om valgkampen og forhåbentlig derefter fra Christiansborg," lyder det fra Jens Meilvang i samme pressemeddelelse.

Jeg føler, jeg kender Randers rigtig godt og har et godt indblik i de opgaver, Randers står overfor – bl.a. omkring infrastruktur

Jens Meilvang

Publiceret 12 July 2018 19:30